Købsvejledning til vandfiltre, drikkevand, akvarie mv.

Denne side viser vandfiltre i forskellige filtreringsgrader sorteret med stigende kvalitet.

Pesticider

Alle kulfiltre fjerner pesticider. Alle vandfiltre i denne shop indeholder et kulfilter.


1) Simple vandfiltre

Filterkande med kulfilter

Det simpleste vandfilter, du kan få. Du hælder postevand i kanden. Vandet løber gennem et kulfilter og vandet bliver renere og bl.a. fri for pesticider. Læs her hvad et kulfilter fjerner.Filterkande med basisk antioxidant filter

Det simpleste vandfilter, du kan få. Du hælder postevand i kanden. Vandet løber gennem et specielt kul+basisk+antioxidant filter fra det anerkendte koreanske firma Biocera. Vandet bliver basisk og ioniseret.Køkkenbordsfilter Moderne

Dette køkkenbordsfilter burde findes i enhver husholdning, hvis beboere ønsker, at det kommunale vandværksvand bliver renset for pesticider og andre skadelige stoffer. Det tager max 5 minutter at installere, hvis dine tommelfingre sidder korrekt. Dette køkkenbordsfilter Modern(e) fra Aquaphor tilsluttes vandhanen med en smart vandhaneadapter og indeholder to identiske kulfiltre, som har ualmindelig lang holdbarhed: 4.000 liter. Kulfiltrene er noget af det bedste kulfilter, jeg kender. Jeg anbefaler dette køkkenbordsfilter til en nem løsning til at fjerne pesticider og mange andre ting. I shoppen ser du en liste over alle de ting, som kulfilteret fjerner.Køkkenbordsfilter med kombifilter

Dette køkkenbordsfilter tilsluttes vandhanen med smart adapter og har et filterhus med et filter, som både indeholder et sedimentfilter og et kulfilter. Hvis dit vand indeholder okker, småsten eller andre grovpartikler, vil sedimentfilteret opfange disse partikler. Længere nede på siden kan du også se et decideret okkerfiltersæt.Filterhus til mange forskellige filterpatroner: Sedimentfilter, kulfilter osv.

Dette filterhus bruges overalt i verden. Det laves i mange varianter. Det kan bruges på mange forskellige måder. Den enkleste måde er at sætte det på en vandledning. Det kan være lige efter vandet kommer ind i huset eller under køkkenvasken på koldtvandsslangen. Som du ser nedenfor bruges filterhuset til at lave et filtersæt bestående af flere filterpatroner.

Akvarister laver et filtersæt bestående af sedimentfilter og kulfilter til vandskifte. Mange med hus i Sverige eller egen vandboring laver en kombination, se nedenfor.Der findes filterhuse og tilhørende filtre i mange forskellige størrelser - desto større, desto mere økonomisk.

Okkerfilter

Okkerfiltersæt bestående af et sedimentfilter, evt. et kulblokfilter og et okkerfilter. Bruges af mange med hus i Sverige eller egen vandboring eller bare hvis man vil fjerne okker/jern fra vandet. Okkerfilter suger jernet til sig. Der findes filterhuse og tilhørende filtre i mange forskellige størrelser - desto større, desto mere økonomisk.


Store filterhuse og filtre betaler sigSediment-, kul- og okkerfilter

Okkerfiltersæt bestående af sedimentfilter, kulfilter og okkerfilter. I forhold til ovenstående er der tilføjet et kulfilter som filter nummer to. Klik linket og du samler selv de filterhuse og filtre, du ønsker. Der findes filterhuse og tilhørende filtre i mange forskellige størrelser - desto større, desto mere økonomisk.
Vandfilter, kapillærmembran, nanofiltrering, Crystal ECO

Nanofiltrering med kapillærmembran er niveauet UNDER omvendt osmose, dvs. særdeles god filtrering, se mere om filtreringsmetoder. Vandet løber hurtigt igennem. Specielt udviklede kulfiltre samt kapillærmembran, som renser ned til 0,001µ, dvs. de fleste vira og bakterier mv.Vandfilter, blødgøring, kapillærmembran, nanofiltrering, Crystal ECO H

I forhold til ECO er her et fjerde filter, som blødgør vandet. Nanofiltrering med kapillærmembran er niveauet UNDER omvendt osmose, dvs. særdeles god filtrering, se mere om filtreringsmetoder. Vandet løber hurtigt igennem. Specielt udviklede kulfiltre samt kapillærmembran, som renser ned til 0,001µ, dvs. de fleste vira og bakterier. Dette anlæg er stille og roligt blevet populært. Du får meget for pengene her.


Mange russere har et stort sedimentfilter BB20 til at rense ALT indgående vand til huset. Derefter sættes et af Crystal filtrene under køkkenvasken til at rense drikkevandet. Derfor laver russiske Aquaphor sine Crystalfiltre UDEN et sedimentfilter som det første filter, hvilket undrede mig i starten, men efter at jeg senere fik forklaring med ovennævnte løsning, fatter jeg det bedre. Smart løsning.2) Omvendt osmoseanlæg

VIGTIGT: Inden du går videre med en speciel slags vandfiltre, bedes du læse så meget som muligt om omvendt osmose, som er den bedste og mest økonomiske metode til at rense vand for skadelige stoffer. Link går til en lang artikel 'alt om omvendt osmose' her på hjemmesiden.

Omvendt osmose er den bedste og mest økonomiske metode til at rense vand. Læs mere via ovenstående link.

2A) Små 3trins omvendt osmoseanlæg

3trins osmoseanlæg med 100GPD membran

Dette lille mobile 3trins osmoseanlæg fylder ikke meget og kan let flyttes. Det bruger i modsætning til de anlæg, som jeg kalder STORE, små tynde inline filtre, hvor filterhus og filter er i et.
2B1) Osmoseanlæg med pumpe og tank

Hvis dit vandtryk er under 3 bar eller du gerne vil være sikker på tilstrækkeligt højt vandtryk, har dette anlæg pumpe og vandtank, hvilket betyder at vandet kommer hurtigt ud af vandtanken, se video ved produktet. Velegnet til drikkevand.

2B2) - Osmoseanlæg med pumpe UDEN tank, lavt spildvand, 50L/time

Dette anlæg har pumpe, men ingen vandtank, hvilket sparer plads under køkkenvasken. Speciel membran, der laver mindre spildvand end andre anlæg. Vandet kommer hurtigt ud af vandhanen. Pumpen kan køre 1 time i træk og skal derefter have 30 min. pause. Velegnet til drikkevand og akvarie. Drikkevand: Da anlægget spuler membranen i 18 sekunder, INDEN der kommer rent vand ud af vandhanen, anbefales det at fylde mange kander med vand hver gang, der laves renset vand.Se mange flere omvendt osmoseanlæg i shoppen.

Osmoseanlæg + basisk antioxidant mineralfilter

Du kan sagtens få basisk antioxidant vand med et osmoseanlæg efterfulgt af basisk antioxidant mineralfilteri stedet for at betale mange tusinde for et ioniseringsapparat. Jeg kan ikke angive pris her, thi du kan vælge blandt mange forskellige osmoseanlæg.

Jo langsommere vandet løber gennem filter, desto bedre. Mineralfilteret skal stå så lodret som muligt og vandet skal kløbe opad gennem filteret for at tvinges til at møde så mange mineralgranulat-kugler som muligt. Sydkoreanske Biocera er verdensførende i forskningen omkring mineraler og mineralfiltre til vand. Alle deres produkter er NSF godkendte.

I shoppen under vandfiltre ser du de forskellige vandfiltre.


Copyright © 2011-2023 by Michael Maardt. Du er på rent-postevand.dk

Share