Jeg skrev denne side i 2012 og i 2022 anser jeg effekten af at drikke basisk (evt. ioniseret) vand for ringe.

Kangen™ water eller Kangen vand.

Skrevet 2014: Kangen™ stammer fra Japan og har solgt ioniseringsapparater i over 30 år, ca. 4% af samtlige solgte apparater i Japan. Kangen™ sælges via "network marketing" eller MultiLevelMarketing (MLM), hvilket i Danmark mest kaldes pyramide.

Enagics marketingafdeling har fundet på at kalde vandet fra deres apparater for "Kangen Water" eller Kangenvand - HAHA. Dette vand siges at være ganske særligt og helt anderledes end det vand, der kommer ud af stort set andre identiske apparater fra andre producenter !

Basisk ioniseret vand er basisk ioniseret vand, men Enagic udnytter den ringe viden i Vesten om emnet, og mange mennesker lader sig let forføre, specielt hvis de er syge.

De største producenter er fra Sydkorea. EMCO er den største producent og laver bl.a. apparater til Samsung. De sydkoreanske ingeniører har ekspertisen i selve apparatet, mens en eller to japanske fabrikker laver pladerne. Interessant nok evner Kangen ikke at sælge særlig meget i Sydkorea !! Enagic udnytter smart den manglende viden i mange vestlige landet omkring emnet. For nogle år siden fik 8 mennesker kommision, hver gang der blev solgt et apparat i Enagic MLM system.

Jeg har købt apparater direkte fra en af Sydkoreas største producenter Alkamedi, så jeg ved hvad apparaterne koster. Der er meget stor forskel på prisen fra fabrikken og de priser, som Enagic sælger til i Vesten. På japanske Amazon sælger Panasonic et lille apparat til ca. 1.500DKK (et tusinde fem hundrede) !!! En af mine kunder med ven i Japan fortalte mig dette. Verden vil bedrages

Det allervigtigste ved vandet fra et ioniseringsapparat er vandets ORP værdi. ORP betyder Oxidation Redox Potential, altså potentiale til at reducere en oxidations- eller iltningsproces. Det måles med et ORP-meter i milliVolt. Jo lavere ORP, jo større antioxidant POTENTIALE.

Det er ikke så svært at skabe ioniseret vand med en høj pH værdi. Det er sværere at skabe antioxidant vand med lav ORP værdi. ORP værdien er den vigtigste egenskab ved ioniseret eller antioxidant vand. Man ser sjældent ORP målinger fra Kangen™s apparater. Hvorfor mon ?

Kangen™ og Enagic er reg. varemærker for Enagic.


Copyright © 2011-2023 by Michael Maardt. Du er på rent-postevand.dk

Share