Vand er ikke bare vand

Vand i bevægelse

De fleste af os bliver af gode grunde tiltrukket af rislende vand ned af et bjerg. Vandet er i bevægelse og har suget masser af mineraler til sig.

Jeg læste engang en inders skriv om happy water. "Vand i bevægelse er gladt vand". Jeg kom til at tænke på det rislende vand ned af bjerget. Måske er der noget om snakken. Prøv at gøre dette: Hæld vand i et glas. Hæld vandet frem og tilbage mellem to glas så mange gange, du orker. Jeg gør det 4 gange.

Vand som bærer af information

Tyskere har bevist, at vand har hukommelse. Nogle mener, at vand i verdenshavene flyter information rundt til glæde for Moder Jord Water has memory

Emotos interessante fotos af iskrystaller

Emotos arbejde med vand og fotos af iskrystaller er interessante, og bliver selvfølgelig angrebet af den traditionelle naturvidenskab, fordi den kun kender det fysiske og ikke andre niveauer af eksistensen.

Grander

Jeg har kendt til Grander i mere end 40 år. Det mest interessante i Danmark skete i 2011, da Danisco og ingeniørfirmaet Haldor Topsøe installerede Grander. Det virkede positivt, gjorde 'noget' ved vandet, MEN DE KUNNE IKKE MED DERES KLASSISKE NATURVIDENSKAB FORKLARE FÆNOMENET.

Jeg deltog dengang i en MEGET LANG diskussion med over 1.000 indlæg på ing.dk. For mig handlede det dengang om videnskabsteori, som gjorde udslaget i diskussionen. Tror man, at der er mere mellem himmel og jord, eller holder man sig strikt til den naturvidenskab, som man er blevet indoktrineret med i de vestlige landes uddannelsessystem?

Følg links i bunden af ovennævte artikel ! Interessant læsning.


Copyright © 2011-2023 by Michael Maardt. Du er på rent-postevand.dk

Share