Jeg skrev denne side i 2012 og i 2022 anser jeg effekten af at drikke basisk (evt. ioniseret) vand for ringe.

Michael Maardt 2012

Erfaringer med basisk vand

Ved et møde juni 2014 i Farsø, hvor jeg var inviteret, var vi 15 mennesker samlet. Det mest interessante set fra min side var 4 mennesker, som detaljeret fortalte om deres erfaringer gennem flere måneder med at drikke basisk ioniseret vand.

Historierne var individuelle og meget forskellige, men havde helt tydeligt en ting til fælles:

Basisk ioniseret vand har tilsyneladende en kraftig positiv befordrende effekt på udskillelses- eller udrensningsprocesser på både det fysiske og psykiske plan.

En person, som var i gang med kemoterapi, fortalte om, hvordan gamle sygdomme havde været oppe at vende nogle dage for derefter at forsvinde. En anden fortalte om kraftig forbedring af fordøjelsen. Og andre fortalte andre historier, men alle havde ovennævnte tilfælles.

Vi er alle forskellige og har brug for noget forskelligt ved hvert vores udviklingstrin. På et tidspunkt kan det være bedst for mig at dyrke mere motion, på et andet tidspunkt kan det være bedre at hvile, på et tredie tidspunkt kan det være bedst at dyrke tai-chi, chi-gong, yoga, fitness, spise anderledes, tage kosttilskud, få zoneterapi, akupunktur, homøopatisk medicin, meditere, modtage healing eller massage osv. osv. Listen er lang.

Alle disse ting virker forskelligt på os alle, alt afhængig af, hvor vi er i vort liv, men mange af de ovennævnte ting vil i rette doser forbedre sundhedstilstanden, FORDI kroppen hjælpes til at skille sig af med overskydende affald, og DERMED skal kroppen ikke bruge så megen energi på at bekæmpe affaldsstoffern, hvilket frigiver energi til at kroppen kan hele sig selv.

 

Erfaringer med basisk ioniseret vand

W. Nielsen sept. 2014
svarede, da jeg spurgte, om de kunne mærke forskel: "Ja så helt sikkert, specielt på tænderne, ingen belægning, men også på min allergi syntes jeg, at det har hjulpet og så drikker man mere vand, da det smager meget bedre end det normale, både fra flaske og fra hanen"

Svend Aage febr. 2013
Jeg købte ved samme lejlighed en filterkande til at lave basisk vand. Det er vel en måneds tid siden og jeg har brugt den ca. 2 gange om dagen. Med teststrimlerne kunne jeg hurtigt se at urinen blev mere basisk, og fysisk fik jeg det mærkbart bedre.

Jeg træner meget i roergometer og føler at jeg hurtigere restituerer. Min udholdenhed er lige så god som for 3-4 år siden, det til trods for at det kun er godt 3 mdr. siden jeg blev opereret for prostatakræft.

Jeg læste et sted på nettet at kræft ikke kan udvikle sig i en krop der basisk, det skulle jeg bare have været opmærksom på noget før, men bedre sent end aldrig. I øvrigt er mine gigt symptomer også forsvundet.

Jytte Langkjær, Silkeborg april 2014
Da jeg havde drukket det i ca. 3 mdr. så fik jeg en udrensningseffekt, hvor jeg slog voldsom ud på brystet, ryg og lidt i ansigtet. Aftog efter ca. 2 mdr. Tror jeg har fået det bedre i maven. Bruger det også til at rense ikke-økologiske grønt og frugt.


Omvendt osmose og basisk ioniseret vand

Peter Mosegaard, nov. 2013
Jeg har haft irriteret tyktarm i ca 6 år, og efter at jeg har drukket vand fra mit omvendt osmose samt Bioceras filter er dette blevet betydelig bedre (urin målte i starten 4,5 og nu fra 5,5-6,5) så det går fremad.

 


Copyright © 2011-2023 by Michael Maardt. Du er på rent-postevand.dk

Share