Jeg skrev denne side i 2012 og i 2022 anser jeg effekten af at drikke basisk (evt. ioniseret) vand for ringe.

Hvorfor vi bør drikke basisk ioniseret vand

Nov. 2013: Jeg oversatte og indtalte i jan. 2013 denne artikel, fordi den DENGANG var spændende. Okt. 2018: Jeg og en af mine venner, som har undersøgt sagen gennem mange år, tvivler på de mange forskellige udsagn, der har floreret på nettet i mange år. Det var K a n g e n, der smart med MLM (network marketing) startede hele dette cirkus omkring basisk ioniseret vand og tjente mange penge på at bilde kræftpatienter en hel masse ind - guld og grønne skove.

2022: K a n g e n påstod sammen med andre i branchen (Chanson bl.a.), at kræftceller ikke kunne overleve i et basisk miljø. Jeg har endnu til gode at se seriøse videnskabelige undersøgelser, der viser eller be-viser dette. Dengang, hvor jeg undersøgte alt dette, ca. 2013, var der to obskure undersøgelser fra Sydkorea, men andet så jeg ikke dengang. Jeg støttede mig meget til og havde megen tillid til Rob Thomas waterfyi.com. Jeg har siden 2013 IKKE læst på hans hjemmeside, men du finder sikkert gode informationer her.

Forfatter:Telesforas Laucevičius, Litauen. Jeg taler teksten. Du kan downloade via de 3 små prikker:

Forfatter:Telesforas Laucevičius, Litauen. Jeg har forkortet siden. Jeg taler denne sides tekst i videoen:

Vi har for meget syre i kroppen

Vi undres ofte over, hvorfor stadig flere unge mennesker, selv børn, bliver syge. Forurenet miljø, skadelige ernæringsvaner og stressende situationer - alle disse faktorer forværrer stofskiftet og optagelsen af næringsstoffer.

Formålet med mad er at give næringsstoffer og energi til kroppens vækst og udvikling.

Jo højere madkvalitet, desto mindre mængde syreaffald og derved større mængde mineralske, basiske, dvs. syreneutraliserende produkter skabes.

Ved valg af mad er det vigtigt at huske: basiske stoffer renser kroppen ved at neutralisere syreaffaldet. En af de væsentlige garantier for et godt helbred er balancen mellem syre og base i kroppen, den såkaldte syre-basebalance.

Vores krop gør sit bedste for at fjerne det sure affald, der dannes under stofskifteprocessen ved hjælp af urin, sved og kuldioxid, som vi udånder. Som vi ved, neutraliseres syrer bedst med basiske stoffer.

Kroppen producerer ikke selv basiske stoffer! Den kan kun få basiske stoffer gennem mad og drikkevarer. Det er nødvendigt at få en tilstrækkelig mængde basiske mineraler, og de vigtigste er kalium, natrium, kalcium og magnesium.

I moderne ernæring er mad, der forsurer kroppen, desværre dominerende: kød, produkter af hvidt mel, kaffe, alkohol, pasteuriseret saft, fisk og produkter fra havet, brød, boller, slik, æg, coca cola, saftevand og andet.

Listen over basiske produkter er meget kortere: frisk frugt, grøntsager, salater, kartofler, mineralvand uden kulsyre og andet. Det er indlysende, at det er en svær opgave at opretholde en normal syre-base-balance udelukkende med mad.

Med manglen på basiske stoffer øges kroppens surhed og blodets surhedsgrad falder. Surhedsgraden er defineret ved et pH indeks og blodets tilladte interval er meget lille: 7.35-7.45. Selv mindre afvigelser skaber sundhedsproblemer og når surhedsgraden er 6.95, dør man.

Derfor forsøger kroppen at omforme disse flydende affaldsstoffer til faste stoffer og lagrer dem forskellige steder, oftest i fedtlaget for på denne måde at reducere deres forsurende effekt. Ophobninger af fedt er følgerne af for meget syreholdigt affald, som ikke er blevet fjernet. Syreholdigt affald er kolesterol, nyresten, galdesten, sulfater og fosfater.

Desværre - og ofte når kroppen er over 45 år - bliver kroppen ude af stand til at fjerne alle sure affaldsrester, og alt det, som ikke fjernes, ophobes forskellige steder i kroppen, således vores krop forsurer. Ved de steder, hvor kroppen lagrer syreholdigt affald, forringes blodcirkulationen og forsyningen af blod til livsvigtige organer bliver utilstrækkelig.

Derfor er ophobning af syreaffald årsagen til for tidlig ældning og en af ​​de vigtigste årsager til mange degenerative sygdomme.

Nøglen til et godt helbred og et langt liv er kroppens evne til at neutralisere og fjerne dette sure affald.
 

Starten på forskellige sygdomme

Mangel på nødvendige basiske stoffer i fødevarer, især calcium, gør at kroppen "låner" dem fra knoglerne. På den måde begynder osteoporose (knogleskørhed). Ved overskydende ophobning af urinsyresalte i leddene udvikler gigt og leddegigt sig. Hvis der er mangel på calciumioner, som er nødvendige til neutralisering af syrer ophobet omkring bugspytkirtlen, kan det betyder udvikling af sukkersyge.

En af grundene til forhøjet blodtryk er, at blodet bliver tykkere i surt miljø og indsnævrer kapillærerne. Syreholdigt affald ophobes også i blodkarrene. De kan blokere kapillærerne, som tilfører blod til hjernen. Kroppen forsøger at sætte disse partikler på arterievæggene, hvilket begrænser blodstrømmen og undertrykker aktiviteten i hjertet.

Det forårsager forstyrrelser i blodcirkulationen og fremkalder hjertesygdomme og åreforkalkning udvikler sig. Under forøget fysisk belastning, kan blodtrykket i stressede situationer øges radikalt og skubbe flydende partikler af affald ud, som kan tilstoppe et kapillær, som fører blod til hjernen. Den virkelige fare for slagtilfælde kan opstå.

Ved at drikke ioniseret basisk vand gøres syreholdigt affald flydende, således at det let kan udskilles gennem nyrerne.

Alkalier neutraliserer syrer

Ingen betvivler, at base neutraliserer syre. Når vi rører kød, klistrer vores hænder. Det er umuligt at vaske fedtstoffer fra vores hænder med vand alene. Vi har brug for sæbe, som er basisk.

Det er vigtigt at forstå, at ophobet syreaffald er den vigtigste årsag til voksne degenerative sygdomme.

Derfor bør det ikke være overraskende, at vort helbred forbedres efter en reduktion af surt affald i kroppen. Basisk vand er en perfekt løsning til at opnå denne reduktion.

 

Forskere og eksperter om forsuring af kroppen

Tidligere i landbrugets æra spiste mennesket 35% kød og 65% planter. Forbruget af basiske næringsmidler var 3-4 gange højere end i dag. Mængden af kaliumioner i fødevarer er faldet fra 250 til 70mg dagligt og natrium-ioner er faldet fra 220 til 50mg dagligt.

Når der er mangel på basiske stoffer bliver syreholdigt affald ikke fuldstændigt neutraliseret.

Sang Whang har beskrevet konsekvenserne af dette fænomen: "Når vi bliver gamle, har vi flere syreradikaler (H+) og minus bicarbonater (HCO-3), som medfører aldersrelateret metabolisk acidose (syreforgiftning). . . Jeg ser på syre ophobning som årsag til den fysiologiske ældning."

I 1933 offentliggjorde Dr. William Howard Hay en innovativ bog A New Health Era, hvor han siger, at årsagen til alle sygdomme er en selv-forgiftning på grund af syreophobning i kroppen: ". . . det kan synes mærkeligt at sige, at alle sygdomme skyldes det samme, uanset de utallige udtryk, men det er sådan."

Dr. Susan Lark, universitetslektor og forfatter af bogen The Chemistry of Success siger: "5-6 glas basisk vand om dagen vil hjælpe med at neutralisere forsuringen .... Basisk vand bør anvendes ved influenza eller bronkitis. Ligesom vitaminerne A, C og E, så fungerer basisk vand som en antioxidant på grund af de overskydende frie elektroner. Dette kan hjælpe kroppen mod udvikling af hjertesygdomme, slagtilfælde og immun-dysfunktioner."

 

Kroppens forsuring kan stoppes

Stress, negative følelser, følelser som misundelse, løgn og egoisme er de vigtigste årsager til forsuringen af kroppen. Så rene tanker, evnen til at nyde hvert øjeblik af livet, kærlighed og medfølelse for andre, åndelig fred og harmoni - er de væsentlige betingelser for et godt helbred. Afslapning er også et væsentlig moment til alkalisering af kroppen.

For personer med højt syreindhold er det desværre meget vanskeligt. På grund af konstant overskud af syrer er deres binyrer oftest meget udmattede, og sådanne mennesker er irriterede og lunefulde. De synes ude af stand til at opretholde en stabil åndelige tilstand, fordi deres krop konstant kræver en ny "dosis" syre.

Forsuring af kroppen er i vid udstrækning påvirket af moderne kostvaner. I de fleste vestlige lande er den syredannende ernæring blevet fast etableret.

Ved at øge forbruget af basedannende produkter såsom salater, grøntsager og frugt genoprettes balancen af basiske stoffer i kroppen og forsuringen reduceres. Desværre er overgangen til basedannende ernæring vanskelig, fordi det kræver kreativitet at tilberede måltider fra en relativt begrænset liste af basedannende fødevarer.

 

Drik så meget vand, så du ikke bliver tørstig

Vand er hjørnestenen i livet. Vi fødes med mere end 90% vand. I en alder af 70 er der kun omkring 60% vand tilbage i vores krop. Vores sundhed afhænger direkte af vandets kvalitet og hvor meget vi drikker. Desværre er det blevet almindeligt at drikke kulsyreholdige drikkevarer, drikkevarer aromatiseret med kunstige sødestoffer, kaffe, eksotiske te osv. i stedet for vand.

Vi har glemt hvordan man drikker vand. De fleste siger, at de ikke har lyst til at drikke den anbefalede dagsnorm på 2-2,5 liter vand. Vi drikker kun vand, når vi er tørstige, men at være tørstig betyder, at vores krop allerede mangler en halv til en liter vand. Meget ofte er vores celler "udtørrede", hvilket belaster alle kemiske processer, der finder sted i vores krop.

Vand, som behandles af kroppen, er den vigtigste del af den intercellulære væskegennemstrømning. Vores organer "bader" i denne væske, og den adskiller de milliarder af celler, som vi har, og bærer nærende stoffer til vores celler og fjerner affaldet.

Desuden er vand det elektriske kredsløb, der bærer beskeder til alle dele af vores krop. Fordelen ved vand i forhold til mad er, at overskud af vand nemt kan fjernes. Ved behandling af vand med elektrisk strøm skabes ioniseret vand, der kan forbedre vitale processer i kroppen.

 

Ioniseret basisk vand

Ioniseret vand kan fremstilles af et elektrisk ioniseringsapparat, som ved hjælp af elektrolyse adskiller vand i to dele: en basisk del, hvor negative hydroxyl OH- ioner er dominerende, og en sur del, hvor positive hydrogen H+ ioner er dominerende.

Både det basiske og det sure vand opnår i en vis periode fuldstændigt anderledes egenskaber end det oprindelige postevand.

Deres basiske og sure miljø defineres ved pH-indekset og den svage elektriske ladning udtrykkes ved hjælp af "redox-potentialet" ORP, som betyder Oxidation Redox Potential.

Basisk vand med pH 8,5-9,5 og ORP = -100mV til -200mV anvendes forebyggende. Det anbefales at drikke mindst 2-2,5 liter pr. dag.

Surt vand bruges mest udvortes. Surt vand har positive ORP værdier, hvilket betyder mangel på elektroner. Surt vand snupper de manglende elektroner fra mikrober, bakterier, patogener og dræber dem på denne måde.

 

5 fordele ved basisk ioniseret vand

1. En naturlig antioxidant

En negativ ORP værdi betyder, at der i basisk vand findes frie elektroner, der kan gives væk. Disse neutraliserer frie radikaler. En fri radikal er den del af et molekyle, der mangler en elektron.

Disse er iltmolekyler uden en elektron. De dannes i kroppen naturligt, når stofskiftereaktioner finder sted. En vis mængde frie radikaler er nødvendige for kroppen. De beskytter kroppen mod bakterier, vira og dræber misdannede celler. Problemet starter, når der er for mange frie radikaler.

Frie radikaler angriber konstant sunde celler i kroppen og forårsager forskellige sygdomme.

Når vi drikker basisk vand får kroppen en extra mængde frie elektroner, der optages af frie radikaler. Takket være disse antioxidant egenskaber ved basisk vand, beskyttes raske celler og immunsystemet styrkes.

 

2. Basisk vand alkaliserer kroppen

pH-værdier på 8.5-9.5 svarer til miljøet i vores krop. Vi er konstrueret på en sådan måde, at det indre miljø og indre væsker, med undtagelse af mavesaft, er svagt basisk.

 

3. Basisk vand optages direkte

Mindre molekylære forbindelser. Molekyler af basisk vand er forbundet med hinanden i meget mindre formationer/klynger (5-6 molekyler) end hos normalt drikkevand (10-13 molekyler). Derfor går basisk vand umiddelbart gennem cellemembranerne og deltager direkte i stofskiteprocesser.

Vand med sådanne egenskaber trænger langt mere effektivt end normalt vand ind i vævene, og fjerner ophobet affald i fordøjelsessystemet. Basisk vand neutraliserer meget effektivt, og gør syreholdigt affald flydende, så det let kan fjernes gennem nyrerne.

[Tvivlsomt, om dette er korrekt.]

 

4. Basisk vand er mere flydende

Mindre overfladespænding. Overfladespændingen ved basisk vand er næsten halvdelen af, hvad det er ved normalt postevand. Det betyder, at basisk vand er mere flydende. Det er en meget vigtig funktion, fordi når kroppen forsurer, bliver blodet tykkere.

 

5. Basisk vand indeholder mere ilt

Negative OH-ioner dominerer i basisk vand, dvs det indeholder et eneste iltatom i vandmolekylet, hvilket betyder, at når du drikker basisk vand, får kroppen ekstra ilt. Hvor der er ilt, er der er liv. Stofskifteprocessen afhænger i høj grad af det miljø, hvor disse processer foregår.

Når der er mangel på ilt, deler carbonhydrider sig ikke fuldstændigt og en gæringsproces finder sted. Det er meget vigtigt at forstå, at kræft udvikler sig under sådanne betingelser, når stofskiftet foregår i et iltfattigt miljø, som også danner et ekstremt surt miljø.

Høj sundhed i Japan og Sydkorea har overrasket resten af verden de sidste 30 år. I Japan drikker næsten hver femte familie basisk vand hver dag. Hvert år stiger denne gruppe med en million.

I Japan og Sydkorea er der mange hospitaler, hvor basisk vand bruges i stedet for dyr medicin og surt vand, der har bakterie-dræbende egenskaber, bruges i stedet for antibiotika. Det mest interessante aspekt i denne sundhedsrevolution er, at det er folk selv, der vil dette. Det er ikke drevet frem af medicinalindustrien.

Slut på artiklen "Hvorfor vi bør drikke basisk ioniseret vand"


Copyright © 2011-2023 by Michael Maardt. Du er på rent-postevand.dk

Share