Statistik rent-postevand.dk

Siden starten i 2011 har 238.000 unikke besøgende været forbi. Heraf har 724 givet et Facebook 'like'. Det er 3 af hver 1.000 besøgende. Jeg har forsøgt at finde lign. Facebook statistik fra andre websites, men forgæves. Oktober 2018 har ca. 3.000 købt et vandfilter. Danmark har mere end 2 mio husstande.

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg er overrasket. En ringe del af de 238.000 besøgende har købt et vandfilter. En ret stor del af den danske befolking bruger mange penge på at undgå skadelige stoffer i maden ved at købe økologiske madvarer.

Samtidigt indtager de skadelige stoffer ved at drikke det kommunale vandværksvand. Mange af disse 238.000 har givetvis læst noget af det, jeg har skrevet om skadelige stoffer i vandet, men det har IKKE fået dem til at tage en beslutning om at installere et vandfilter, i hvert fald ikke at købe det hos rent-postevand. Men i og med, at alternativerne til rent-postevand.dk er få og dyrere, tillader jeg mig at vurdere som jeg gør: "Overrasket".

Forklaringen skal sikkert søges i det faktum, at de fleste danskere er blevet hypnotiseret til at tro på myndigheder og hvad 'eksperter' udtaler i medierne.Abonnenter af nyhedsbrevet modtager regelmæssigt rabatkoder. © 2011-2019 by Michael Maardt • Rent-Postevand.dkKontakt