Formål, mål og mission

Ejer og ansvarlig for denne hjemmeside

Rent Postevand/Michael Maardt Aps • Michael Maardt, årgang 1952 • CVR 18308177

Sådan startede rent-postevand.dk

Efter et nyrestensanfald jan. 2011 startede jeg rent-postevand.dk marts 2011. Webshoppen startede juli 2011.

Hensigten med dette 'projekt' var og er stadig IKKE at profitmaksimere, men at tilbyde vandfiltre til rimelige priser, men også i høj grad at bidrage med artikler (oversatte og egne), erfaringer, viden og facts om vand og vandrensning.

Stadig flere mennesker finder ud af, at mange firmaer er ligeglade med, om de sælger mad og drikke med giftstoffer. Lovgivningen STYRES af de store rige firmaer, selvom TV, politikere og andre forsøger at bilde os noget andet ind.

Billeder uden copyright

Brug dem, hvis du har lyst. Jeg synes, at det er vildt smart, at ved at klikke et billede forstørres det. Jeg bruger MagicThumb til dette. Det er relativt let at installere og kører som default i shoppen. 

Nyhedsbrev

kører via shoppen, hvor man tilmelder sig når man er logget ind på sin konto ELLER vha separat software. Se bund af denne webside. 

Gratis webshop

Jeg undersøgte markedet for gratis open source software til en webshop og efter at have testet 5-6 stykker, valgte jeg Opencart, et brugervenligt og simpelt program, der passede til mine behov. Jeg har forbedret den danske oversættelse, lavet tilpasninger i design, købt forsk. forbedringer osv. Du kan læse mine 7 years with opencart as shopping cart.

Webdesign

Den normale hjemmeside, som du kigger på lige nu, har jeg selv designet med eget css. Den er lavet med shtml filer, hvilket er smart, thi man kan bruge Server Side Includes (SSI).

Video

Video har åbenlyse fordele. I 2011 havde jeg erfaring fra computer-tutorials, som jeg lavede 2005, efter at have drevet computerforlag i 10 år. Alle videoer er lagt på Youtube.


Abonnenter af nyhedsbrevet modtager regelmæssigt rabatkoder. © 2011-2019 by Michael Maardt • Rent-Postevand.dkKontakt