Forgangne nyhedsbreve

Fårene skilles fra bukkene 2019 06 29

Måske du kender ovenstående udtryk, men med dette nyhedsbrev betyder det, at kun de standhaftige hænger på. I fremtiden vil procentsatsen for rabatkoderne stige i takt med behovet for filtreret vand.

Fremover vil jeg forsøge at TALE en del af nyhedsbrevet, men lige nu har jeg talt en video som introduktion til hjemmesiden og shoppen, og jeg synes, at du skal se og lytte.

Har du også penge nok ? 2019 06 28

For nogle måneder siden skrev jeg i et nyhedsbrev, at jeg var blevet millionær 1993 kort tid efter at have oversat en bog, som er gratis på nettet. Jeg kan se, at besøgene på pengespillet.dk efter omtalte nyhedsbrev har været 'afdæmpede'.

Hvis dette betyder, at abonnenterne af mit nyhedsbrev generelt IKKE er interesserede i at TJENE eller SKABE flere penge end de allerede har, er det glædeligt.

Super anlæg 2019 05 21

Super 3 trins osmoseanlæg. Nu behøver du ikke selv samle dette osmoseanlæg, der virker fra 2.1 bar. Det har kineserne gjort.

Militærekspert om 5G udtaler sig 2019 05 01

Flere mennesker har bidraget til oversættelse til dansk af, hvad Barrie Trower siger i dette halvanden time lange interview. Jeg er i gang med at gøre denne tekst læsevenlig.

Selv om jeg ikke er færdig, når du læser, vil der alligevel være masser af informationer, som ikke mange kender til. 5G er ikke helt, hvad de forsøger at bilde os ind. Der er en støt stigende opvågning og modstand verden over mod 5G. Flere lande, flere stater og flere byer (bl.a. Bruxelles) har sagt Nej Tak.

Hvad har stråling med vand og vandfiltre at gøre? Well, mennesket har altid forandret verden med viden. Med viden kan du forberede fremtidens børn og måske derved bidrage til, at de undgår sygdomme, som helt eller delvis er forårsaget af stråling.

5G er langt kraftigere end 4G. Sundhedsstyrelsen har interessant nok fjernet en side, hvor de tidl. skrev anbefalinger. Nu er de blevet bange for de juridiske konsekvenser, nemlig at de kan blive anklaget for at vildlede befolkningen ! Sundhedsstyrelsen anbefaler ang. stråling fra mobiltelefoner, Wi-Fi og lignende. Forestil dig langt stærkere stråling ved 5G.

Drikker du omvendt osmosevand?

Jeg har opdateret en artikel om det farlige ved at drikke omvendt osmosevand UDEN at tilsætte mineraler. Jeg har selv endnu engang fået konstateret mineralmangel, så det er vigtigt, at du ikke gør som mig. Jeg er IKKE blevet syg af det, men mineralmangel er ikke godt i længden.

Så hvis du drikker omvendt osmosevand, vil jeg bede dig om at læse farligt at drikke omvendt osmosevand?. Artiklen er slet ikke ment for at skræmme dig, blot for at du er opmærksom på at tilsætte mineraler INDEN du drikker omv. osmosevand. Men læs meget gerne artiklen, så bliver du lidt klogere omkring vand, mineraler osv. og du kan se, hvilke mineralfiltre, jeg sælger og anbefaler.

"With a little help from my friends"

Sådan sang Joe Cocker 1969 på Woodstock festivalen foran 800.000 mennesker (!) sin meget berømte sang med sin hæse stemme, da jeg var ung. Det var i de gode gamle hippie dage, hvor unge mennesker stadig havde visioner om et bedre liv. Hvis du er nysgerrig, hvordan vi levede dengang, se videoen (det var vist ikke kun vitaminpiller, som Joe Cocker havde taget, inden han gik på scenen).

"The times they are a changing" sang Bob Dylan, og det fik han ret i. I dag ser verden anderledes ud. Siden dengang er det lykkedes Eliten at indfange de fleste unge med "smarte" telefoner, (a-) sociale medier og computerspil, hvor man slår andre levende væsener ihjel som var det generende fluer på et spækbræt.

Man kan lave firma på mange forskellige måder. De fleste gør som alle de andre og som de har lært: De bruger penge på annoncer og indretter deres priser derefter. Hvem skal betale for annoncer og reklamer? Svar: "Det skal kunderne".

Jeg havde 1995-2003 med salg af IT hæfter stor succes med en anden model: Gode produkter til "fornuftige priser" UDEN reklamer og annoncer. Dengang fortalte kunderne om edb- eller IT-hæfterne til vennerne, og jeg behøvede IKKE at annoncere. Mit danske forlag Knowware.dk og mit tyske forlag Knowware.de solgte på 7 år over 8 mio. IT-hæfter. Denne side med videoer fortæller historien.

Det samme har jeg forsøgt siden 2011 med rent-postevand.dk, men der er sket noget siden dengang: De sociale medier og en travlere hverdag for de fleste har indfundet sig. Vi bombarderes alle fra alle sider med alt for mange informationer og mange orker ikke at dele gode oplevelser.

Jeg KUNNE sagtens ved visse produkter sætte prisen meget højere. Jeg sælger et 3trins osmoseanlæg til 425kr. Det koster 700-1.000kr i akvariebutikkerne og i Sverige koster det 1.200 svenske kroner.

Alligevel beder jeg dig om at tænke over, hvilken model du synes bedst om. Hvis du bedst kan lide min model, så opfordrer jeg dig til at fortælle om rent-postevand.dk på Facebook, evt. skrive en anmeldelse af et produkt, du har købt og sende den til mig. Det, jeg forsøger at fortælle er: Jeg tror, at min måde at lave firma på kræver en vis støtte fra dig, specielt i disse tider. Er du min ven i denne forbindelse?

2019 03 29: 5G - vi bliver snart ristet

En global mikrobølgeovn er ved at blive installeret på kloden. Dette er efter min vurdering så vigtigt for os mennesker at vide noget om, at jeg sender dig uddrag fra May Day Danmark's nyhedsbrev fra marts 2019.

Kære læser

5G er over os, bogstaveligt talt, og derfor er der fokus på 5G i dette nyhedsbrev. Samtidig er May Day gået sammen med to andre foreninger om en konference på Christiansborg den 4. maj - på befrielsesdagen!

Vi vil invitere forskere til at tale om denne mikrobølge-udrulning, som Folketinget har vedtaget uden nogen folkelig debat.

Regeringens hede drøm er Internet of Things, hvor alle processer i hjemmet, på arbejdet, i byen og på landet styres af data, robotter og internet. Med det formål skal Danmark plastres til med næste generation af mikrobølgefrekvenser fra master med ganske få meters mellemrum.

Hvad siger vi som befolkning til det? Ønsker vi den udvikling? Måske er det godt for erhvervslivet, men er det godt for menneskelivet og for naturen? Kom og hør, hvad forskerne siger. Sæt x i kalenderen den 4. maj kl. 12-16 på Christiansborg. Nærmere program følger - hold øje med mayday-info.dk og May Days facebookside.

Hele nyhedsbrevet med virkelig mange emner som Sygdom/sundhed, Hollandsk bank vil ikke have penge i pharma-aktier, Jeg svigter mine patienter, Vaccination, Miljø/GMO og Skærme/elektrosmog kan læse her.

2018 dec. 8: Og det skete i de dage ...

Ved en fejl fik vi orange filterkander i stedet for blå. Derfor kan du få en gratis filterkande, hvor du kun betaler for kulfilteret eller en gratis filterkande med et basisk antioxidant filter fra Biocera.

Nyhed: 3 store filterhuse BB20 i metalstativ.


Tilbud osmose anlæg

2018 nov. 9: Billigt brugt 300 Sidestream omvendt osmoseanlæg - er solgt !.

Jeg minder endnu engang om rabatter i flere kategorier: FittingsVVS og Filtre og filterhuse.


Vi er her i efterårsferien. Hver dag året rundt arbejder jeg mange timer ved computeren, besvarer mails, bearbejder ordrer og laver meget andet. Ordreantallet nærmer sig 10.000 om ca. 200 ordrer - en vis stolthed er at spore i mit sind :-) og jeg overvejer, om et bestemt ordrenummer skal være GRATIS, dog max 3.000kr.

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg er overrasket. Kun en ringe del af i alt 238.000 besøgende siden 2011 har købt et vandfilter. Se og læs mere statistik og mine vurderinger af dette.

Når du læser denne mail, skulle jeg gerne have færdiggjort en video om at installere en vandhane i køkkenet, ellers er den i hvert fald klar aften 16.10.2018. Arbejdet er det samme som at installere en separat vandhane til et vandfilter, og dette er givetvis rent fysisk det punkt, som afholder de fleste fra at installere et vandfilter. Det svarer næsten til at sige: "Ahr, jeg orker sgu ikke at købe en cykel, jeg tror jeg fortsætter med at gå. Det 'går' jo meget godt."

Dette og tidligere nyhedsbreve kan du se i din browser som en normal let læselig webside. Og endnu en gang: Tak fordi du hænger på med dette nyhedsbreve.


2018 okt 13: Det går den rigtige vej

1. Allerførst en stor tak til dig, der skrev på Trustpilot. Det var dejligt at få et mere sandfærdigt billede.

2. Jeg har lavet korte videoer om to vigtige nye ting i shoppen: A) Mængderabat i flere kategorier og B) de i shoppen nye større filtre og filterhuse, som er mere økonomiske. Videoerne kan ses på forsiden af hjemmesiden.

Alle Rent Postevands videoer kan altid ses på Rent Postevands Youtube kanal, hvor du i øvrigt opfordres til at abonnere - kræver at du logger ind med din Google konto. Som abonnent får du gratis automatisk email, når jeg uploader en ny video.

Øget risiko for hjerneblødning og blodprop i hjernen, hvis man bor i et område i Danmark med mest arsen i drikkevandet. Omvendt osmose fjerner arsen.

PS Helt bevidst, at jeg meget sjældent sender billeder i dette nyhedsbrev/mail. Hilsen Michael Maardt, rent-postevand.dk


11. okt. 2018: Jeg kan ikke lide at tigge

Jeg har aldrig været vild med at tigge. Du kender det: Du har købt noget og en opfølgende mail tigger om din anmeldelse på Trustpilot. Jeg har aldrig bedt mine kunder om det, men nu gør jeg det altså, fordi jeg er træt af, at nogle få mennesker fylder meget på Trustpilot .. rent-postevand.dk. Dette nyhedsbrev sendes til 800 mennesker og jeg håber, at du gider bruge lidt af din tid at skrive en anmeldelse. Siden 2011 har 4.500 personer foretaget 10.000 ordrer. Der må være nogle, der har noget positivt at skrive ! Hvis du overvejer at gøre det, siger jeg TAK. Hvis du GØR det, siger jeg MANGE TAK


6. okt. 2018: I morges tog jeg en beslutning

Jeg ville færdiggøre, hvad jeg startede for nogle uger siden, nemlig at "frisætte" en tekst, jeg oversatte i 1991. Relativ kort tid efter oversættelsen var jeg blevet millionær efter i mange år at have været "fattig" og arbejdsløs.

Jeg har for flere uger siden linket til omtalte tekst om penge og har løbende kigget statistik for at se, hvor mange af de 800, der modtager dette nyhedsbrev, der er nysgerrige (læs: interesseret i at få mange penge). Du gættede korrekt: meget få. Hvis DU er en af de få, klikker du lige her.

PS. Mange tror, at min primære intention med min webshop er at tjene penge. Det er det IKKE. I øvrigt lever jeg helårs i et sommerhus på 55 kvm. Jeg får i form af folkepension lidt af mine skattekroner retur. Jeg er meget tilfreds og klager ikke. Jeg er stadig meget positivt overrasket over, at du og 800 andre stadig hænger på ;-) Antallet af abonnenter til dette nyhedsbrev er endda stigende ! God weekend. Jeg skal i haven og få noget motion. Hilsen Michael Maardt

Alle nyhedsbreve inkl. dette samles og kan læses her i browser som normal webside.


4. okt. 2018: Amazon kommer !

Jeg vil seriøst opfordre dig til at læse Amazon snart kommer til Danmark. Jeg har for nylig haft ubehagelige oplevelser som SÆLGER på Amazon. I forhold til det samme hos eBay var det mega kontrollerende, besværligt og gennemtænkt ubehagelig kommunikation. Det var meget meget besværligt at komme ud igen. Jeg betalte en månedlige gebyr til Amazon - ikke helt lille - og fik intet ud af det andet end en masse besvær. Med eBay er det helt anderledes.

Blot for at sige, at du måske skal tænke lidt mere end normalt, inden du køber noget hos Amazon. Tænk på, hvad du støtter ! Det svarer lidt til at køre til Bilka i stedet for at handle lokalt i det lille lokalsamfund. Til sidst er der ingen butikker i lokalsamfundet. Efter sigende har Amazon kapret 47% af ehandelmarkedet i Tyskland.

Om jeg er bange for Amazon? Nej, jeg tvivler på, at nogen fra udlandet kan give mig konkurrence. Men bortset fra det, så har jeg lavet voldsomme mængderabatter op til 50% på foreløbigt to kategorier, som i stedet for underkategorier har "filtre", hvillket gør det lettere for dig. Du klikker på et eller flere filtre for at indsnævre din søgning. Du kan se det her.

Og så har jeg lige lavet en video om nyt bedre filterhus, som jeg har ledt efter i mange år. Det er noget bedre end det, jeg hidtil har solgt.

Hilsen Michael Maardt


3. okt. 2018: Vandfiltre, som er lettere at installere

Siden 2011 har primært jeg solgt omvendt osmoseanlæg og primært til akvarister. Mig bekendt har rent postevand ingen konkurrenter i DK ang. disse anlæg til private. Jeg har ikke meget mere at skrive om omvendt osmose, ej heller kan jeg finde flere gode anlæg. Jeg har et udmærket bredt udvalg. Jeg vil nu fokusere på andre filtreringsmetoder, som kvalitativt befinder sig lige under omvendt osmose.

Jeg forsøger at give energi til de relativt nye russiske kulfiltre. Aquaphor har virkelig brugt tid og penge på at lave det ordentligt. Indpakning, produktet, papir manual og video. Det bliver kun bedre, hvis nogen kunne TALE engelsk på videoerne. Jeg har netop lagt en video ud, hvor jeg har filmet et af de 4 russiske vandfiltre. Det viste gælder for alle 4 anlæg. Når jeg er færdig med video af det Crystal H anlæg, jeg brugte til videoen, sælger jeg det til spotpris.

De to bedste russiske anlæg befinder sig på niveau nanofiltrering.

Nye produkter

Messing brystnipler i 1/2, 3/4 og 1" til filterhusene. Jeg er ved at have styr på de to nye store filterhuse: BB10 filterhuset og BB20 filterhuset samt deres tilhørende filtre SAMT links mellem alle disse muligheder !

Hilsen Michael Maardt


28. sept. 2018: Rabat flere ting i samme kategori

For at gøre livet lettere for mig og dem, der arbejder på lageret, kan du ikke længere ved et enkelt klik købe et såkaldt kombi-produkt/vare, dvs. noget, der består af flere ting. Eksempel: et okkerfiltersæt bestående af flere filterhuse og filter og andre småting. Jeg har i mange år forsøgt at gøre det let for dig og besværligt for mig selv og medarbejderne på lageret. Det har været meget tidskrævende med samme data flere steder (IT folk ved, at det er IKKE smart).

Min programmør har forsøgt at lave noget, men uden held, så nu bliver det sådan, at du skal finde alle de ting, du vil have og klikke "Læg i kurv" ved hver enkelt ting. Til gengæld får du så rabat ved køb af flere ting i samme kategori OVEN i en evt. rabat ved at købe flere AF SAMME TING som f.eks. ved at købe flere forskellige ting i kategorien fittings/VVS.

Jeg arbejder nu ihærdigt på at duplikere mange produkter, typisk filterpatroner, til de relevante kategorier. Altså: et produkt kan sagtens optræde/findes i mange kategorier. Kategorien Vandfilter er en hovedkategori. Vandfilter -> Okkerfilter (sæt) er en underkategori, men en underkategori er stadig en kategori.

PS. Tilbuddet med den nedsatte pris på 600GPD osmoseanlæg slutter 1. oktober 2018 kl. 00:01.


26. sept. 2018: Stærkt osmoseanlæg igen på lager + et klik

Anlægget har pga ualmindelig stor efterspørgsel i Tyskland været udsolgt i længere tid. Nu er det her igen. Rent Postevands stærkeste 600GPD osmoseanlæg til super skarp pris. Jeg har sat prisen lidt ned i anledning af mit nye projekt i mit nærområde, hvilket har INTET med vandfiltre at gøre: Fjern mit haveaffald, så kan du se, hvad jeg ellers går og laver for ikke at sidde for meget ved computeren.

En lille spørgeskema undersøgelse om dette nyhedsbrev, og vi takker for dit ENE klik! Please kun et klik, ellers bliver jeg forvirret ;-)


21. sept. 2018: Rabat fittings og videoer

Jeg har nu igen rabat på fittings, hvis du køber flere forskellige fittings eller VVS dele. Du betaler ikke kun for produkterne, men også for den tid, der bruges på lageret til at finde og pakke din ordre. Se rabatterne på fittings og VVS dele her. Der er allerede nogen, der har fået rabat ;-)

Jeg har skrevet det flere gange, men nu har jeg fået mange russiske Crystalfiltre hjem og laver som 1. prioritet videoer af disse. Og så har jeg fået okkerfiltre til BB10 filterhuse (10" x 4.5") og til BB20 filterhuse (20" x 4.5"), så her skal jeg snarest oprette lignende okkerfiltre som disse, blot med BB10 filtre og BB20 filtre. Coming soon ...

Hilsen Michael Maardt


21. sept. 2018: Sociale medier, tilbud og udlandet

Jeg har trukket mig fra Facebook, både som person og som firma med den danske og eng. side, jeg havde. Jeg har for mange ideer og prioriterer, sålænge jeg er alene om projektet. Jeg får måske lidt hjælp snart, og forhåbentlig går det ikke ud over priserne alt for meget. Jeg planlægger nu at give mere energi til purified-water.dk incl. webshop, og det TAGER tid at opdatere mange af produkterne.

Jeg har rigeligt med produkter i den danske shop og er først færdig om en måned med at opdatere beskrivelser og videoer for de nyeste produkter. Nu må jeg se, hvad jeg og evt. medarbejdere kan magte i et forsøg på at holde priserne nede. Det handler primært om de store filterhuse BB10, BB20 og dertil hørende filtre samt russiske Crystal filtre.

Igen tilbud på dette 3 trins anlæg fra 2.1 bar, samlet !

Ovenstående to harpiks filterhuse kommer til at erstatte lign. nuværende beholdere, som IKKE er fyldt med harpiks, før du gør det. 
Vil du bliver bedre til at lave penge? Gratis bog på nettet.

Jeg er meget imponeret over, at du og ca. 800 andre hænger på mit nyhedsbrev, uanset om det skyldes mulige rabatkoder (1) eller andet ;-) Hilsen Michael Maardt


17. sept. 2018: Beslutninger og planer om fremtiden

Alle produkter, som har været i shoppen, bliver der. Måske har du lagt mærke til, at jeg beholder udsolgte og udgåede produkter i shoppen af forskellige grunde: 1) hvis du stadig har et sådant produkt, kan du finde det og under Relaterede Produkter finder du typisk de filtre og måske membran, som skal skiftes en gang imellem. 2) Hvis du vil købe et udgået produkt brugt af en anden person, kan du se produktet i min shop. Når det nu er så let at gemme, hvorfor ikke gøre det?

De sidste måneder har jeg søgt nye leverandører og fundet nogle gode af slagsen. Da jeg laver andre ting, tager det desværre lidt tid, inden alle nye produkter er på plads i shoppen, men stille og roligt.

Jeg har taget nogle beslutninger OG fortæller om mine planer fremover.


15. sept. 2018: Fortæl mig meget gerne om artikler/videoer om vand

Nogle af mine venner og kunder sender mig links til artikler/videoer, som er relevante for os, der er interesseret i vores (drikke-)vand. Det må du også meget gerne gøre. Send hellere et link for meget. Jeg forstår engelsk og tysk. Jeg er vant til at håndtere hundredvis af emails dagligt. Jeg er hurtig på tasterne.

Kan anbefales: som 18-årig lærte jeg blindskrift og bruger masser af genvejstaster på min Windows PC, hvilket jeg skrev om engang.

Vild gift-udvikling i drikkevandet: Det er det værste, vi har været udsat for på. Jeg skal ærligt indrømme, at det er alarmerende, at der findes stadig mere gift i vandet. Men endnu mere alarmerende er det, at så få GØR noget og/eller køber et vandfilter. Jeg ved godt, at andre end jeg sælger vandfiltre, men mit øgede salg modsvarer slet ikke stigningen i mediernes dækning af emnet. Jeg vil sandsynligvis både skrive og tale til kamera om dette. Hvis du har et bud på en forklaring, skriv gerne til mig.

Jeg har flere gange fået at vide, at jeg ikke er den bedste sælger, så jeg vil meget gerne have, hvis du har nogle forslag til forbedringer af min hjemmeside og shop og andet, jeg foretager mig i den forbindelse. Jeg gør mit bedste for at være åben for konstruktiv feedback.


14. sept. 2018: 12. september sendte jeg nedenstående nyhedsbrev. Jeg kan se, hvor mange der har åbnet mailen, og hvis jeg sammenligner med tidligere, ser det ud til, at det hos mange er røget i spamfolderen. Jeg gætter på, at det skyldes, at jeg brugte ordet VIDEO i emnet. Nu prøver jeg noget helt andet og håber, at flere ser det. Hvis du har læst det, kan du selvfølgelig med det samme slette denne mail.

3 trins anlæg Mars er igen på lager.

Må jeg i al beskedenhed gentage mig selv: Hvis du har et osmoseanlæg, er det en god ide at skifte filtre en gang om året. Du har forhåbentlig gemt den ordre email, du fik ved bestillingen. Her kan du se model eller varenummer. Dette kopierer du i shoppens søgefelt, som du finder i midten lige over den blå bjælke. Sådan finder dit anlæg og kigger under Relaterede Produkter. Her finder du det filtersæt og den membran, der passer til dig anlæg.


3 trins anlæg Mars er igen på lager.

Må jeg i al beskedenhed gentage mig selv: Hvis du har et osmoseanlæg, er det en god ide at skifte filtre en gang om året. Du har forhåbentlig gemt den ordre email, du fik ved bestillingen. Her kan du se model eller varenummer. Dette kopierer du i shoppens søgefelt, som du finder i midten lige over den blå bjælke. Sådan finder dit anlæg og kigger under Relaterede Produkter. Her finder du det filtersæt og den membran, der passer til dig anlæg.


31. aug. 2018 De sidste par uger har nogle frameldt sig nyhedsbrevet. Det er jo interessant, at nogle fravælger muligheden for at få regelmæssige rabatkoder på typisk 20 procent. Det kan jo ikke være disse personers fornuft, der har været beslutningstageren. Det må være noget andet. Disse psykologisk og sikkert socialpsykologiske aspekter vil jeg berøre senere, sandsynligvis, når jeg taler til kamera, hvilket jeg snart starter på.

Jeg arbejder stadig på at beskrive de nye filttre og filterhuse med tekst, billeder og video.

Møde i Vordingborg søn 09. sept. 2018 kl. 13:00 om vand og vandrensning. Til mødet har vi foreløbigt disse emner:

  1. Hvorfor tillader myndigheder og politikere giftstoffer i vores drikkevand?
  2. Hvad indeholder vores drikkevand egentlig?
  3. Hvorfor fokus på økologisk mad, men IKKE på vand?
  4. Forskellige metoder til at rense sit vand
  5. Omvendt osmose er bedste filtreringsmetode
  6. Basisk vand, bedst for kroppen, kan det hjælpe med det man spiser?
  7. Måske kommer Kåre og fortæller om Grander. Han bor i nærheden ;-)
  8. Spørge runde, filters holdbarhed, priser og udskiftning
  9. Michael tager nogle produkter med, som kan købes, men KUN kontant

Jeg bliver opereret i venstre øje i dag for grå stær, så nu kan jeg snart se noget ;-) De sidste par år har jeg haft -9 og -7 på mine øjne, delvis pga en nethindeløsning i 2012, som så udviklede nærsynethed og grå stær. Pas godt på dig selv og dine kære.


26. aug. 2018 Vi hjælper hinanden

Har du lidt overskud til at hjælpe et andet menneske, der måske har lidt svært ved at installere sit vandfilter/omvendt osmoseanlæg, så klik Vi hjælper hinanden

Hilsen Michael Maardt26. aug. 2018 Hensigter og beslutninger

De sidste uger har jeg skrevet mange og lidt "anderledes" nyhedsbreve. Ca 2% har afmeldt sig nyhedsbrevet. Der har været diverse projektioner i relation til mine skriverier og kommunikation. Det er forståeligt. Jeg vil helst have nyhedsbrevsabonnenter, som reelt er interesseret i at modtage det. I forhold til magthavernes påstande om vandkvaliteten fra de kommunale vandværker skriver DR.dk og Ing.dk de sidste år om giftstoffer i vandet. Tak til disse journalister/medier.

For at skabe kontakt rundt omkring i Danmark, starter jeg nu med at tage rundt. Alle former for netværk er vigtige, både på nettet, men så sandelig også i fysisk form, hvor vi mødes face to face. Mere om dette senere. Hvis du er nysgerrig om lidt af min baggrund: Jeg har erfaring siden 1995 med forskellige websites, webshop og digital kommunikation. Se maardt.dk

Del meget gerne denne mail eller bare link til Rent Postevand: videresend til venner, del på sociale medier, fortæl om Rent-Postevand.dk osv. Jeg håber at du har forstået, at mit hovedformål med Rent-Postevand.dk er noget andet end at tjene penge. Tak fordi du har læst så langt. Pas godt på dig selv og dine kære.25. aug. 2018: Billigt 3trins anlæg 2.1bar

En kunde fejlkøbte og returnerede to af dette anlæg, som jeg nu sælger med et par hundrede kroners rabat, men kun disse to. Først til mølle: Rent Postevand


25. aug. 2018: Foredrag og møde om vandrensning

Vordingborg søn 09. sept. 2018 kl. 13:00

For nogle uger siden blev jeg kontaktet af et menneske i Vordingborg, som gerne ville have mig på besøg til at snakke om vand og vandfiltre. Det havde jeg faktisk tænkt på nogle uger før, så det passede jo fint. Jeg kender ikke pris og sted endnu, men hvis du er interesseret, så besvar denne mail med et tal fra 1 - 5, hvor 5 betyder at du helt sikkert kommer og hvor 1 betyder, at du "meget måske vil overveje" at komme.

Kriteriet for at jeg kommer er 24 mennesker, som har svaret 4 eller 5 på ovenstående ELLER 36, som har svaret 3, 4 eller 5. Tilmelding er nødvendig, så vi ved, hvor mange der kommer, hvilket er relevant for at vide, hvilket lokale, der skal bookes. Mennesket i Vordingborg har allerede 10 sikre tilmeldinger.

Jeg skal ikke have penge for at komme, måske lidt kørselspenge. Jeg tager osmosevand med til prøvesmagning samt forskellige produkter, som kan købes KONTANT, helst rubler eller lignende gangbar valuta. Danske kroner modtages undtagelsesvis. Det bliver sandsynligvis video optaget, dog næppe med live streaming, men hvis vi filmer, kommer så meget som muligt senere på nettet. Jeg sender senere link.

Kontakt mig, hvis du vil have mig til at komme et eller andet sted i DK, som er landfast. Sorry til de mange øboere uden fast forbindelse til os andre.


25. aug. 2018: Endnu en landevejsrøver

En person gjorde mig opmærksom på denne basiske vandkande og da jeg så den van(d)vittige pris, tænkte jeg: "Jeg må til tasterne igen". Jeg startede 2011 og dengang var der relativt få andre firmaer på markedet, der lavede noget med vand.

Efter at medierne har fortalt diverse historier om skidt og møg i vandet, er der tilfældigvis dukket det ene firma efter det andet op, der sælger et eller flere vandfiltre, der både "prises til skyerne" og koster det samme ;-) Udtrykket "skyhøje priser" stammer sikkert derfra. Jeg skrev til personen, der spurgte om jeg havde noget lignende, bare billigere, at de fleste firmaer efterligner originalen, som er produkter fra det sydkoreanske firma Biocera, som er suverænt verdensførende, hvad angår research på området mineraler og vand. Biocera har været i gang i mange år og har masser af NSF godkendelser, hvilket de mange tyvagtige kopierende kinesere IKKE har.

Mit produkt koster 'lidt' mindre Vandkande med Bioceras filter, som indeholder mange gode mineraler og andre stoffer.


25. aug. 2018: Der er nye filtre

Rent Postevand udvider sortimentet i filtre og filterhuse. Det gælder skum/polypropylen sedimentfiltre, garnfiltre og kulfiltre. Indtil nu har Rent Postevand solgt den klassiske og traditionelle størrelse, nemlig 10" x 2,5". Denne størrelse har været og er stadig den mest brugte i hele verden - og er derfor også relativ billig.

Rent Postevand har siden 2011 primært solgt osmoseanlæg og dertil hørende 10" x 2,5" sediment- og kulfiltre, men udvider nu sortimentet til at dække behovet hos ejere af mange andre vandfiltre. Filtrene kan købes nu.

Garnfiltre • Skumfiltre • Kulfiltre


25. aug. 2018: 250 drikkevandsboringer forurenet en vanvittig stigning


Det ligner en katastrofe for vandforsyningen. Vi har drukket pesticider uden at vide det

Et kulfilter fjerner pesticider. Der er mange forskellige kulfiltre at købe hos Rent Postevand, og et kulfilter behøver ikke at koste 1.295kr, som det gør hos en person, som tilsyneladende får gratis reklame hos vennerne i God Morgen og God Aften Danmark på TV2. Eller en vis landevejsrøver, hvis navn jeg ikke vil nævne, men jeg har haft flere kunder, som har givet over 2.000kr for en lignende køkkenbordmodel. Jeg siger ikke, at det er noget lort, blot at det er ...
nyhedsbrev © 2011-2019 by Michael Maardt • Rent-Postevand.dkKontakt