1952, 29. Maj, født på Diakonissestiftelsen, Frederiksberg, København

1970-1980: Jeg læste sociologi på Københavns Universitet, Det Sociologiske Fakultet.

I 1973 blev jeg interesseret i kritiske teorier inden for sociologi og psykologi. På Institut for Sociologi læste vi mange tyske bøger (hovedsageligt marxisme), hvilket tog lang tid for mig, fordi jeg ikke var god til tysk. Det var derfor, jeg flyttede til Frankfurt am Main i 1975 for at lære tysk.

Jeg fandt en bofællesskab, hvor to søde kvinder, Renate og Claudia, lærte mig tysk. Det tog omkring 6 måneder, så var mit tysk så godt, at kun få spurgte, om jeg var udlænding. Tak til Renate og Claudia!!

Jeg studerede et par år på universiteterne i Frankfurt am Main og Bremen. I 1977 flyttede jeg tilbage til Danmark. Jeg læste sociologi, psykologi og kommunikation på universiteter i Danmark og Tyskland indtil 1980 og tog min Magistergrad i sociologi ved KBH Univ.

1973-1980 levede i en subkultur. Mange kurser og grupper i kropsterapi (bioenergetik), meditation, massage, healing etc. og tilbragte nogle år i et fuldstændig vanvittigt radikalt fællesskab: AAO. Derefter lærte jeg intellektuelle ting af Jes Bertelsen og praktiske ting af Bob Moore og endte som Sannyasin hos Bhagwan Shree Rajneesh (senere kaldet OSHO). Som sannysain skrev jeg som 28-årig min afhandling på universitetet, som jeg udgav som bog med titlen 'Frigørelsens Paradoks - fra Marx til Bhagwan' diskuterende forsk. teorier og metoder omkring frigørelse. Teksten er tilgængeligt på internettet på dansk, tysk og engelsk.

1981-1993: Små korte jobs og arbejdsløs. Billedet viser verdens første edb-hæfte (IT hæfte) og Danmarks mest solgte computerpublikation gennem tiderne, solgt 175.000 - klik på det!

I 1993 havde jeg været arbejdsløs nogle år og havde bla. hjulpet nogle venner med deres PC. Dengang hed styresystemet DOS og kun meget få, hvis overhovedet nogen, forstod en skid af de 2 opstartsfiler config.sys og autoexec.bat. Jeg satte mig for at finde ud af det.

Jeg skrev og udgav jeg med stor succes verdens første edb-hæfte til 28kr, hvilket en pakke smøger kostede dengang. Jeg gjorde det for at kunne styre pris, distribution mv. og drev de næste 10 år forlaget KnowWare med IT-hæfter. Jeg provokerede forlagsbranchen med de billige hæfter. Andre forlag, der udgav computerlitteratur, blev tvunget til at kopiere ideen.

Det danske forlag solgte 10-15 titler i 1.000.000 eksemplarer. Jeg startede 1995 i Tyskland med KnowWare.de og udgav over 100 titler, som solgte over 7.000.000. Jeg solgte det tyske forlag 2004.

 

Og på engelsk:

IT-hæftet "Brug din PC optimalt" er den mest solgte computerpublikation i Danmark nogensinde med ca. 175.000. Hæftet "Brug din PC optimalt" blev købt af FIRE procent af befolkningen i Danmark! Andre forlag i Europa blev tvunget til at kopiere ideen. Jeg gætter på, at der mindst er solgt over 30.000.000 IT-hæfter i Europa. 

Jeg modtog enorm støtte fra en meget kær ven, Cecily Moore (først gift med Bob Moore og senere med en Hr. Miller). Hun havde særdelese god kontakt til sine mange hjælpere og hjalp i mange år mange mennesker på deres spirituelle rejse. Hun forlod sin krop for flere år siden. Uden hende ville jeg ikke have haft den tillid, hun gav mig. Ære være hendes minde!

Mere om mig, mine holdninger og mit virke: michaelmaardt.com


Copyright © 2011-2023 by Michael Maardt. Du er på rent-postevand.dk

Share