Hvordan sletter jeg min Facebook profil/konto?

Michael Maardt

Facebook er populær, specielt i Danmark. Vi var i februar 2009 det bedst repræsenterede land. Jeg har ikke været på så længe, men synes nok, at Facebook har gjort mange ting besværligt, men .. der er mange penge i det, og de gør, hvad de kan for at holde på "kunderne". Juli 2010 er Facebooks markedsværdi et godt stykke over 10 milliarder US dollars.

Facebook tjener penge ved at analysere medlemmernes adfærd og interesser og kan derved målrette annoncerne.

Hvordan sletter jeg min profil? Du vil helt ud af Facebook? Du vil have din konto slettet permanent?

Klik her, enten før eller efter at være logget ind:

Du skal angive password og skrive nogle tal og bogstaver, som du ser i et billede, og når du så har klikket OK, er du endnu ikke helt ude. De beholder din konto på stand-by i 14 dage (den er kun deaktiveret i disse 14 dage) og hvis du i disse 14 dage IKKE har logget ind på din konto, SÅ bliver den slettet. "Gud Fader bevar os"

Facebook tilbyder at du deaktiverer din konto

Som sagt, Facebook vil holde på dig som kunde. Facebook håber på, at du vil komme tilbage som kunde, og mener at det er bedst, hvis alle dine oplysninger bare bliver liggende indtil du kommer igen og aktiverer din konto, så er alt som ved det gamle. Men er det det, du vil? Måske du vil slette de oplysninger, som du ikke ønsker at vise enhver. Du kan altid indtaste dem igen, hvis du aktiverer din konto senere.

Måske du vil nøjes med at redigere din profil eller beskytte dit privatliv?

Oppe til højre klikker du Konto, dernæst Privatindstillinger, Brugerdefineret og Tilpas Indstillinger og så kan du ved hvert af punkterne vælge, hvem der kan se hvad om dig. Den mest private udgave er at du vælger "Kun venner" ved alle punkterne.

Bemærk muligheden øverst til højre Forhåndsvisning af profil. Jeg oprettede en Anders And konto, altså en konto med et tilfældigt navn for at kunne se, hvordan andre ser mig. Nu kan jeg se, hvordan enhver bruger ser min profil eller mine venners profil.

Da jeg begyndte at undersøge disse ting, kom jeg til spørgsmålet: "Hvad vil jeg overhovedet bruge Facebook til?". Spørg dig selv. Jo mere du bliver klar over det, jo mere præcis ved du også, hvad du vil offentliggøre om dig selv, hvem du vil vise det til osv.

2017 febr.: Jeg besluttede af forsk. sikkerhedsmæssige grunde at slette min profil

nyhedsbrev © 2011-2019 by Michael Maardt • Rent-Postevand.dkKontakt