Michael Maardt, f. 1952, magister i sociologi 1980, opfandt edb-hæftet i 1993 og solgte 8 mio hæfter.

CORONA - va sker der lige ?

Fornemmer du også, at der er noget helt galt ved det, der foregår? Derfor startede jeg 23. marts med at skrive dette, og senere denne side. Det vælter i disse dage begyndelse af maj 2020 med artikler og videoer, der viser svindel med tal, magthavernes skjulte hensigter og meget andet.

5. maj 2020: ROBERT F. KENNEDY JR. skriver om THE REALITY OF OUR TIME: "Every part of our lives will be subject to control. This virus is about training us for submission, training us to do what we're told. To not go to the beach unless we're told, to not kiss our girlfriend without their permission. They're turning us into production units and consuming entities. They are going to rob us not only of our democracy and our liberties, but our souls.

They are going to inject us with the medicines they want and they're going to charge us for the diseases they give us. They are going to control every part of our lives. "We are in the last battle. We are in the apocalypse. We are fighting for the salvation of humanity. We all knew this was coming, though I never believed it would come in my lifetime. But here it is."

FRYGT og FORVIRRINGs tricket

Magthaverne har via massemedierne gjort det adskillige gange siden TV blev opfundet. Først skabes en frygt så stor, at fornuften slår fra hos de fleste. Massehypnosen begynder på TV: "En ukendt fare er over os. Vi må forsvare os, beskytte os mod den ukendte dødbringende udefrakommende fare." Hos de fleste restimuleres gamle uforløste traumer og/eller instinktive reaktioner fra reptilhjernen, som handler om overlevelse.

Medierne bringer nu mange modstridende 'informationer' i form af udsagn, påstande, teorier, forvirrende tal/statistikker med videnskabelige termer, specielt fra såkaldte 'eksperter'. Har du lagt mærke til, at DR og TV2 bruger ganske få 'eksperter', som blot underbygger magthavernes hensigter. Formålet er at skabe forvirring, frygt og handlingslammelse (apati) i befolkningen, specielt hos den ringest uddannede del.

Magthaverne har nu et påskud for at indføre lovgivning, der betyder større magt til magthaverne og indskrænkede rettigheder til befolkningen. NB Der er altid to optikker i spil i sådanne situationer: 1) Magthavernes og 2) folkets. Magthavernes begrundelse for den nye restriktive lovgivning påstås at være til befolkningens bedste, men bemærk, hvad det betyder for magthaverne: STØRRE magt, mere kontrol og en befolkning, som nu lever med større angst og frygt, endda for hinanden!

Samme tankegang blev brugt, da overvågningskameraer skulle installeres i stor stil. "Vi har større chance for at fange (de små) forbrydere og det vil du jo gerne, ik'?" Joh, det vil de fleste gerne have. MEN den egentlige hensigt er overvågning af dig og mig i det offentlige rum. Mobiltelefoner, GPS og vores brug af betalingskort hjælper også til en større overvågning og dermed kontrol. Primært formål: Overvågning af potentielle systemkritikere, som vi kender det fra Kina og andre diktaturer. Vi nærmer os kinesiske tilstande, hvor mange betaler i supermarkedet MED ANSIGTET !!

Efter at forvirringen er skabt, siges til den skræmte befolkning: "Er du forvirret? Det bedste, du kan gøre, er at følge (dvs. adlyde) myndighedernes anvisninger."

Hvad lavede sundhedsminister Magnus Heinicke okt. 2019 sammen med Gates Foundation på samme dag, som dette fandt sted: Event 201, som simulerede en pandemi, som 'tilfældigvis' startede kort tid efter ? Mange har spurgt. Ministeren har ikke svaret.

Interview med Judy Mikovits af Mikki Willis, 1. del, med DANSKE UNDERTEKSTER. En af de meste censurerede videoer den sidste uges tid på Youtube og andre platforme, dog ikke her hos Brighteon

En ital. politiker, der tør afsløre de løgnagtige tal:

30. april 2020: Fin samling artikler og links fra Mayday-Info.dk

Corona-kritisk læge fra Schweiz hentet af politi og spærret inde på psykiatrisk afdeling.

Tobaksrygning var ganske uskadeligt - i går !

Jeg kan huske, hvordan DR og de 'myndige' i 1960'er og 1970'erne ukritisk videregav løgne fra "videnskabelige eksperter" (betalt af tobaksindustriens Philip Morris), som forsikrede befolkningen om, at tobaksrygning var ganske uskadeligt.

Det var 'in' at ryge. Alle skuespillere på film røg. Der var endda reklamer fra læger på cigaretpakkerne, der fortalte at det var godt at ryge!! Klik på billedet og læs teksten. Lyt til videoen. Stemmen på nedenstående video siger: "See how Camels AGREE WITH YOUR THROAT!" Så bliver det vist ikke mere ulækkert og løgnagtigt. Det værste er: De fleste troede på løgnene dengang!!

Tror du at politikere, myndigheder og de herskende medier har ændret sig? De er alle veltrænede og velbetalte skuespillere. Se f.eks. nedenstående udsagn fra to såkaldte "eksperter".

Eksperterne lyver for åben skærm: Du kan INTET gøre for at booste dit immunforsvar!

Se og lyt godt efter. Kort efter at spørgsmålet "Hvad kan man gøre for at styrke sit immunforsvar?" er stillet, giver han selv svaret: "Du kan IKKE gøre noget". Læg mærke til den andens latter og kropssprog og senere: "Lydighed, ikke tænke selv, ikke undersøge selv."

Masser af erfaringer viser, at du kan styrke dit immunsystem med vitamin SE, DE, zink og selen, motion, frisk luft osv. Se f.eks. Intensiv dansk side om at styrke immunsystemet og NY hospital behandler med vitamin SE

25. jan. 2020 var dir. for Sundhedsstyrelsen ret sikker på, at virus ikke ville komme til Danmark:

og 23. marts 2020 indrømmer en minister, at man fejlagtigt ikke havde reageret på et tilbud fra Sydkorea om køb af testkits.

Først reagerede vi med chok og angst (hvilket var hensigten) og havde stor forståelse for den følelsesfulde moderlige MF, som manede til samfundssind, og delte flere hundrede milliarder ud med rund hånd; men da fornuften kom tilbage, begyndte stadig flere at tænke selv, stille kritiske spørgsmål, hvilket vi har set siden 23. mar 2020.

Hvem tjener på krisen?

I bankerne og finanssektoren skåles der i champagne. Politikere gældsætter kommende generationer. Mange firmaer har behov for at låne penge (JUBII for bankerne). Medicinalindustrien kommer også til at tjene fedt på denne virus, specielt efter WHO betegnede virussen som en pandemi.

Dr. Fauci (USA' sundhedsekspert/chef) forudsiger 2017 et 'overraskende udbrud' af en virus, mens Trump er præsident!


15. april: tusindvis af borgere i Michigan har fået nok. På gaderne i deres biler med hornet i bund:


Frygt-indgydende hypnose

Massemedierne er lykkedes med en frygtindgydende hypnose af de fleste, som ukritisk tror på myndigheder og de videnskabelige 'eksperter'. Danske politikere var tæt på at indføre stikker-metoder, hvor man via nettet kunne anmelde sin nabo for mistanke om smitte. Se det her hos Politiken.

Danmark er blevet verdensberømt ved at vedtage en lov om tvangsvaccination. Hvem mon egentlig styrer den danske regering? Lægemiddelstyrelsen forbyder brugen af (hydroxy-) klorokin og højdosis Vitamin C på trods af verdensomspændende gode resultater med disse midler. Menneskeliv kunne måske være blevet reddet. Hvem styrer Lægemiddelstyrelsen?

Søg "hydroxychloroquine covid-19" og du finder en meget omtalt billigt middel, som har været brugt mod malaria i mange år. Det er velgennemprøvet. Mange siger, at flere hospitaler har haft gode resultater.

Mere og mere tyder på, at denne virus bliver misbrugt af visse magthavere til at gennemføre love med restriktoner, lov om tvangsvaccination osv. Måske de tester, hvor meget de kan gennemføre af love, reducere vore rettigheder osv. på basis af den mængde frygt, som skabes via mediernes hypnoser. Så har 'man' data til næste gang, man strammer grebet endnu mere.

Jeg har set flere videoer fra Tyskland og USA, hvor folk selv undersøger sagen. De besøger (nød)hospitaler, som i flg. de herskende medier (mainstream media, også forkortet MSM) skulle være overbebyrdet, men de er mennesketomme !!

WHO - Medicinalindustriens forlængede arm ?

WHO's leder Tedros er tidligere medlem af kommunistisk terror-organisation i Etiophen, og flere mener, at han har begået folkedrab i sit hjemland. Han tjener primært Kina i sin nuvær. position. Jeg har læst det mange steder, f.eks. her.

Kina accepterer stadig ikke Taiwan som selvstændigt land og det gør WHO heller ikke. Nedenstående video giver et glimrende billede af løgne og fortielser, forvridninger. Hvor meget har du i dansk TV hørt om, hvor godt Taiwan klarede Coronavirussen?

VACCINE ER LØSNINGEN!

14. april 2020: WHO melder ud, hvad der efter min opfattelse lige fra starten har været et af hovedmålene: VACCINE ER DEN ENESTE LØSNING FOR AT STOPPE VIRUSSEN. Bill Gates har flere gange offentligt sagt, at en vaccine måske kunne reducere verdens befolkning med 10-15%. Bill og Melinda Foundation har store økonomiske interesser i vacciner, ligesom WHO og Kina har det. Hvis noget af WHO bliver kaldt en pandemi, er mange af verdens regeringer incl. Danmark forpligtet til at købe et vist antal vacciner, hvilket skete forrige gang, vi havde en pandemi (Kilde).

Medicinalindustrien kan tjene styrtende på en vaccine, men hvad værre er, de kan putte hvad som helst i vaccinen med mange forskellige modbydelige formål. Her må du selv researche !

Trump siger, at han tilbageholder USAs støtte til WHO. Hør hans intense kritik af WHO.. Han siger ofte, at WHO er 'China-centric'.

Forsamlingsforbud

Det såkaldte forsamlingsforbud gælder IKKE for forsamlinger med et politisk eller andet meningsbefordrende øjemed.


Et stigende antal videoer kanaler bliver fjernet af Youtube. Tysk læger udtaler "Ingen er endnu død AF covid-19." Artiklen blev dagen efter fjernet fra Hamburger Avis OG videoen om samme blev fjernet fra Youtube.

Revelation: Bill Gates & ID2020 | Microchips for a Cashless Society:

Mainstream Media var tvunget til at fortælle om højdosis Vitamin C:

FDA svarer til Lægemiddelstyrelsen i DK. LA Times artiklen.

En af mest sete videoer siden 16. april 2020. Titlen er "Buttar BLASTS Gates Fauci EXPOSES Fake Pandemic.."

Der bliver snydt med test og testmetoder og meget andet. Youtube sletter den og mange andre videoer hele tiden. Måske dette link virker:

Århundredets Tale - Italiensk RIGTIG Politiker afslører den store Corona Løgn - danske undertekster

Masser af god gratis info på dansk fra en mand, der tør "åbne munden"

Kilder

Hilsen Michael Maardt, f. 1952, magister i sociologi 1980.


© 2011-2019 by Michael Maardt • Rent-Postevand.dkKontakt