Michael Maardt blev født 1952

Sådan startede rent-postevand.dk

Efter et nyrestensanfald jan. 2011 startede jeg rent-postevand.dk marts 2011 for at informere om vand, rensning af vand og sælge div. vandfiltre og andre vandprodukter. Webshoppen startede juli 2011. 

Hensigten

Min hensigt var at skabe en digital kommunikation, som kom så tæt som muligt på den kommunikation, der foregår i en fysisk butik. Jeg er primo 2017 tilfreds med resultatet.

Fornuftige priser

Mine erfaringer, hvordan fornuftige priser i en webshop opnås.

Video

Video har åbenlyse fordele. Det tager tid og kræver viden at lave dem. Jeg havde lidt erfaring fra computer-tutorials, som jeg lavede 2005, efter at have drevet computerforlag i 10 år. Alle videoer er lagt på Youtube.

Billeder uden copyright

Brug dem, hvis du har lyst. Jeg synes, at det er vildt smart, at ved at klikke et billede forstørres det. Jeg bruger MagicThumb til dette. Det er relativt let at installere og kører som default i shoppen. 

Nyhedsbrev

kører via shoppen, hvor man tilmelder sig når man er logget ind på sin konto ELLER vha separat software. 

Gratis webshop

Jeg undersøgte markedet for gratis open source software til en webshop og efter at have testet 5-6 stykker, valgte jeg Opencart, et brugervenligt og simpelt program, der passede til mine behov. Jeg har forbedret den danske oversættelse, lavet tilpasninger i design, købt forsk. forbedringer osv.

Webdesign

Den 'normale' hjemmeside, som du kigger på lige nu, har jeg designet via css

Ejer og ansvarlig for denne hjemmeside

Rent Postevand/Michael Maardt Aps • CVR 18308177

Fortid

I 1993 skrev og udgav jeg verdens første edb-hæfte til 28kr, hvilket en pakke smøger kostede dengang.. I de følgende 10 år drev jeg forlag og udgav over 100 titler i Tyskland og andre lande.

Jeg provokerede forlagsbranchen med de billige hæfter og andre forlag blev tvunget til at kopiere ideen. Jeg solgte forlaget 2004. I 2011 fik jeg et grimt nyrestensanfald og derfor har jeg lavet denne shop med lidt af hvert inden for vand. Så hvis du synes at det ser lidt billigt ud, så forstår du det forhåbentligt. Jeg forsøger at sælge til "rimelige" priser.

Stadig flere mennesker finder ud af, at mange firmaer er ligeglade med, om de sælger mad og drikke med giftstoffer.
Lovgivningen STYRES af de store rige firmaer, selvom TV, politikere og andre forsøger at bilde os noget andet ind.

WHO (styret af de rige firmaer) har gennem de sidste 10-15 år HÆVET minimumsgrænserne for mængden af "acceptable" skadelige stoffer i drikkevandet. Stadig flere mennesker vågner til disse kendsgerninger og ønsker ikke at forgifte deres krop og køber et vandfilter. Mig bekendt er rent vand i rigelige mængder særdeles effektivt til at rense giftstoffer incl. tungmetaller ud af kroppen.

Hilsen Michael Maardt

Copyright © 2011-2018 by Michael Maardt.
Du er på Rent-Postevand.dkKontakt • opdateret: 17. Jun. 2018