Ærgerligt med et firma som Økovand

Hvorfor dette skriv?

Det primære formål med dette skriv om 'oekovand dot dk' er at beskytte branchen for vandfiltre og vandrensning til private mod firmaer som ovennævnte.

Kun fødevarer kan kaldes økologisk, ikke vand

For lang tid siden vidste jeg, at det ikke er tilladt at kalde vand for økologisk. Man kan kun kalde fødevarer for økologisk. Se f.eks. denne vejledning foedevarestyrelsen PDF i nyt vindue - citat: Fødevarer, der ikke er landbrugsprodukter, kan ikke markedsføres som økologiske . Dette gælder f.eks. vand og salt. Betegnelser, som f.eks. 'økologisk vand' eller 'økologisk salt', ville give forbrugerne det indtryk, at varerne var omfattet af og i overensstemmelse med økologireglerne, og dette ville være vildledende.

Ulovligt ?

En hjemmeside med navnet Økovand OG med økologisymbolet indlejret i logoet antyder, at vandet er økologisk, og dette er sandsynligvis ulovligt. Det er i hvert fald vildledende og det er yderligere misbrug af økologibegrebet.

Man 'låner' tekster og udnytter Rent-Postevand.dk's høje ranking i søgemaskinerne

Hvis du har læst en del på rent-postevand.dk/alt-omvendt-osmose, vil du genkende mange informationer hos Økovand. Tilfældigvis hedder et af menupunkterne hos oekovand Alt om omvendt osmose, det samme som ovennævnte webside, som er en af de mest informative og besøgte sider hos rent-postevand.dk

Det ligner et forsøg på at udnytte websidens høje ranking hos søgemaskinerne for at trække besøgende til egen hjemmeside!

Det samme gælder 'avand.dk/rent-postevand'. Har firmaet helt tilfældigt fundet på at bruge ordene RENT POSTEVAND? Prøv at tælle, hvor mange gange 'rent postevand' optræder på siden!

Priser

1.500kr i Tyskland og 3.300kr i Danmark!

filterzentrale.com aqua-tower (åbner nyt vindue)


sammenlign med

oekovand.dk aqua-peak-190 (åbner nyt vindue).

På sidste link påstås: 'Aqua Peak 190 er verdens bedste vandfilter'. Hvem har vurderet, at et vandfilter blandt måske 10.000 forskellige vandfiltre i hele verden er det bedste?

Domæner

Hos DK-hostmaster.dk ses, at domænerne oekovand.dk og avand.dk blev registreret 27.9.2018 af Flemming Dahl Sørensen, Alstrupgårdvej 2, Erslev, 8370 Hadsten. Interessant læsning om Flemming her

Udokumenterede påstande

Det vrimler med løse, udokumenterede påstande overalt på hjemmesiderne som f.eks. 'Komibright Technology er førende i hele verden med udvikling af omvendt osmose vandfilter'. Eller læs på komibrightnordic.com, at 'We are a dealer of the world’s best water filter Reverse Osmosis'. Dokumentation er en mangelvare. Gud Fader bevares!

Kopiprodukt

Man sælger et kinesisk kopiprodukt af amer. HM Digital's TDS-3 måler, og overtræder derved både love og etiske regler. Rent Postevand sælger den originale TDS 3 måler.

Komibright fra Taiwan

Jeg solgte for mange år siden produkter fra det taiwanesiske firma komibright.com.tw, hvilket jeg af gode grunde ikke længere gør. Min samarb. partner var RDL Group, som har ovennævnte tyske hjemmeside Filterzentrale.de

Baggrunden for dette skriv

Jeg gentager lige, at denne side er primært lavet for at beskytte branchen for vandfiltre og vandrensing til private OG det ry og omdømme, som Rent Postevand har opbygget siden 2011 omkring sådanne vandfiltre, specielt omvendt osmose. Tidligere i et nyhedsbrev har jeg omtalt om3.dk, som for mange år siden, da han var min kunde, ikke var bleg for at indrømme, hvilke metoder han benyttede sig af over for ældre mennesker.

Hilsen Michael Maardt, indehaver af rent-postevand.dk

Husk at dele: Højreklik her, vælg 'Kopiér link adresse' el. lign. og du får et link til denne side. Indsæt derefter linket i en email eller på sociale medier. Tak !!


Abonnenter af nyhedsbrevet modtager regelmæssigt rabatkoder.

Copyright © 2011-2021 by Michael Maardt. Du er på Rent-Postevand.dkKontaktNyhedsbrev