Opdateret: 08. Oct. 2018

Om Michael Maardt

Født 1952 og opvokset nord for København.

1970 til 1980 læste jeg sociologi, men begyndte i 1973 at interessere mig for kritiske teorier inden for sociologi og psykologi. Jeg flyttede til Tyskland for at lære tysk og læste ved universiteterne nogle år i Frankfurt og Bremen. Senere flyttede jeg tilbage til Danmark.

1980: Magister i sociologi ved Kbh Universitet.

1993 skrev og udgav jeg med stor succes verdens første edb-hæfte, som jeg selv udgav for at kunne styre pris, distribution mv. og drev de næste 10 år forlaget KnowWare med IT-hæfter.

Edb-hæftet "Brug din PC optimalt" er den mest solgte computerpublikation i Danmark nogensinde med næsten 200.000. I perioden 1993-2004 solgte KnowWare Danmark over 1 million edb-hæfter og i Tyskland udgav jeg over 100 titler med samlet salg over 7 mio. hæfter.

Andre forlag i hele Europa blev tvunget til at kopiere ideen. Jeg gætter på, at der mindst er solgt over 50 mio hæfter i Europa. Dette fortæller jeg for at du måske bedre forstår, hvad jeg laver med denne hjemmeside om vand og hvorfor vandrensningsprodukter er billige i forhold til andre shops.

2004 jeg solgte den tyske del af KnowWare

2011 førte et nyrestensanfald mig til vandfiltre.

Som barn var jeg så heldig at få et glimt af Foster Brooks og Dean Martin i den berømte Airline Pilot og mange år senere genoptog jeg latteren via Youtube. Don Rickles og Foster Brooks er mine to helt klare favoritter, fulgt at en helt anden kaliber, tysksprogede Volker Pispers. De unge mennesker nutildags er forhåbentlig trods den globale elites moderne hjernevask i stand til at forstå humoren. Jeg er taknemmelig over at have oplevet verden siden 1952. Komikerne dengang havde det super sjovt med hinanden og forstod at tage gas på hinanden på en både sjov og kærlig måde. Æret være deres minde!

og hvis du er kommet så langt, så er det bare at klikke relaterede videoer på tuben. God fornøjelsen og hilsen Michael Maardt

Abonnenter af nyhedsbrevet modtager regelmæssigt rabatkoder.


Copyright © 2011-2018 by Michael Maardt.
Du er på Rent-Postevand.dkKontaktNyhedsbrev