Købsvejledning til vandfiltre

Siden viser vandfiltre i forskellige filtreringsgrader sorteret med stigende kvalitet - og pris ! De små fotos til højre viser, om produktet er egnet til til drikkevand, akvarie, bilvask, vinduespudsning osv.

Uanset hvor meget du læser på denne side, vil jeg kraftigt opfordre dig at ringe til mig. Det sparer dig for masser af tid. Jeg kan hurtigt spørge dig 3-4 spørgsmål og guide dig i rigtig retning, og så kan du læse og se videoer de steder, jeg anbefaler. Det er rigtig smart OGSÅ at chatte med mig, MENS vi taler, så kan jeg sende dig links til forskellige sider og videoer. Du kan ringe, når chat viser at jeg er online.


1) Simple vandfiltre

Filterkande med kulfilter, 150kr

Du hælder postevand i kanden. Vandet løber gennem et kulfilter og vandet bliver renere. Læs her hvad et kulfilter fjerner.

 
Filterkande med basisk antioxidant filter, 295kr

Du hælder postevand i kanden. Vandet løber gennem et specielt kul+basisk+antioxidant filter fra det anerkendte koreanske firma Biocera. Samme kande fås også med et basisk filter, som gør vandet basisk og ioniseret.

 
Osmoseanlæg + basisk antioxidant mineralfilter

Du kan sagtens få basisk antioxidant vand med et osmoseanlæg efterfulgt af basisk antioxidant mineralfilteri stedet for at betale mange tusinde for et ioniseringsapparat. Jeg kan ikke angive pris her, thi du kan vælge blandt mange forskellige osmoseanlæg.

Jo langsommere vandet løber gennem filter, desto bedre. Mineralfilteret skal stå så lodret som muligt og vandet skal kløbe opad gennem filteret for at tvinges til at møde så mange mineralgranulat-kugler som muligt. Sydkoreanske Biocera er verdensførende i forskningen omkring mineraler og mineralfiltre til vand. Alle deres produkter er NSF godkendte.

Læs mere her om basisk ioniseret vand. Jeg skrev for mange år siden en del om det, da jeg undersøgte det og også dengang solgte elektriske ioniseringsapparater fra koreanske Alkamedi.

 Køkkenbordsfilter med kombifilter, 375kr

Dette køkkenbordsfilter tilsluttes vandhanen med smart adapter og har et filterhus med et filter, som både indeholder et sedimentfilter og et kulfilter. Hvis dit vand indeholder okker, småsten eller andre grovpartikler, vil sedimentfilteret opfange disse partikler. Længere nede på siden kan du også se et decideret okkerfiltersæt.

 Køkkenbordsfilter Modern, 395kr

Dette køkkenbordsfilter Modern tilsluttes vandhanen med en smart vandhaneadapter og indeholder to identiske kulfiltre, som har ualmindelig lang holdbarhed: 4.000 liter. Kulfiltrene er meget bedre end ovenstående køkkenbordsfilter. Hvis dit vand IKKE indeholder større grove partikler som småsten, sand osv. så er dette køkkenbordsfilter det bedste. Jeg anbefaler generelt dette køkkenbordsfilter til en nem løsning for at fjerne pesticider og mange andre ting. Ved filteret er en liste over alle de ting, som kulfilteret fjerner.

 
Sediment og kulfilter, 450kr

Filtersæt bestående af sedimentfilter og kulfilter. Bruges af mange med hus i Sverige eller egen vandboring samt af akvarister til vandskifte.

 
Sediment og okkerfilter, 475kr

Okkerfiltersæt bestående af sedimentfilter og okkerfilter. Bruges af mange med hus i Sverige eller egen vandboring.

 
Sediment-, kul- og okkerfilter, 675kr

Okkerfiltersæt bestående af sedimentfilter, kulfilter og okkerfilter. I forhold til ovenstående er der tilføjet et kulfilter som filter nummer to.

 
Vandfilter med 1 sediment- og 2 kulfiltre, 750kr

Vandet løber relativt hurtigt igennem i modsætning til omvendt osmose, hvor der er et pænt tab af vandtryk og flow. Specielt udviklede kulfiltre.

 


Vandfilter med 3 kulfiltre, blødgørende, 775kr

Vandet løber relativt hurtigt igennem i modsætning til omvendt osmose, hvor der er et pænt tab af vandtryk og flow. Specielt udviklede kulfiltre.

 
Vandfilter med kapillærmembran, 750kr

Kapillærmembran er niveauet under omvendt osmose. Fordelen ved dette vandfilter er, at vandet løber relativt hurtigt igennem. Ved omvendt osmose er det et pænt tab i vandtryk og flow. Filteret indeholder 3 forfiltre: Sediment 5µ, kulfilter 5µ og sedimentfilter 1µ samt en kapillærmembran på 0,02[an error occurred while processing this directive] , som fjerner 99% af bakterier, sporer, svampe og vira.

 


Vandfilter med blødgøring og kapillærmembran, nanofiltrering, 975kr

Nanofiltrering med kapillærmembran er niveauet under omvendt osmose. Vandet løber relativt hurtigt igennem i modsætning til omvendt osmose, hvor der er et pænt tab af vandtryk og flow. Specielt udviklede kulfiltre samt kapillærmembran, som renser ned til 0,001µ, dvs. de fleste vira og bakterier. Læs mere i shoppen.

 
2) Omvendt osmoseanlæg


2a) Små 3trins omvendt osmoseanlæg


3trins osmoseanlæg med 100GPD membran, 450kr

Dette lille mobile 3trins osmoseanlæg fylder ikke meget og kan let flyttes. Det bruger i modsætning til de anlæg, som jeg kalder STORE, små tynde inline filtre, hvor filterhus og filter er i et.

 
3trins osmoseanlæg med 100GPD membran og pumpe, 1.050kr

som ovenstående blot med pumpe, der øger trykket til ca. 6-7 bar, hvorved membranen fungerer optimalt med hensyn til ydelse, spildvand og filtrering.

 
2b) Omvendt osmoseanlæg med store filterhuse


Osmoseanlæg med tank, som virker ved lavt vandtryk, 1.575kr

En speciel membran gør, at det fungerer fint allerede ved 2.5 bar. Du slipper for 220V pumpe og vandtank. Velegnet til drikkevand.

 
Osmoseanlæg med pumpe og tank, 1.675kr

Hvis dit vandtryk er under 3bar eller du gerne vil være sikker på tilstrækkeligt højt vandtryk, har dette anlæg pumpe og vandtank, hvilket betyder at vandet kommer hurtigt ud af vandtanken, se video ved produktet. Velegnet til drikkevand.

 
Osmoseanlæg med pumpe UDEN tank, 30L/time, 1.875kr

Dette anlæg har pumpe, men ingen vandtank, hvilket sparer plads under køkkenvasken. Vandet kommer hurtigt ud af vandhanen. Pumpen kan køre 4 timer i træk. Velegnet til drikkevand og akvarie. Da anlægget spuler membranen i 18 sekunder, INDEN der kommer rent vand ud af vandhanen, anbefales det at fylde mange kander med vand hver gang, der laves renset vand.

  
Osmoseanlæg med pumpe UDEN tank, lavt spildvand, 30L/time, 2.550kr

Dette anlæg har pumpe, men ingen vandtank, hvilket sparer plads under køkkenvasken. Speciel membran, der laver mindre spildvand end andre anlæg. Vandet kommer hurtigt ud af vandhanen. Pumpen kan køre 1 time i træk og skal derefter have 30 min. pause. Velegnet til drikkevand og akvarie. Drikkevand: Da anlægget spuler membranen i 18 sekunder, INDEN der kommer rent vand ud af vandhanen, anbefales det at fylde mange kander med vand hver gang, der laves renset vand.

  

Osmoseanlæg med pumpe UDEN tank, lavt spildvand, 50L/time, 2.875kr

Dette anlæg har pumpe, men ingen vandtank, hvilket sparer plads under køkkenvasken. Speciel membran, der laver mindre spildvand end andre anlæg. Vandet kommer hurtigt ud af vandhanen. Pumpen kan køre 1 time i træk og skal derefter have 30 min. pause. Velegnet til drikkevand og akvarie. Drikkevand: Da anlægget spuler membranen i 18 sekunder, INDEN der kommer rent vand ud af vandhanen, anbefales det at fylde mange kander med vand hver gang, der laves renset vand.

   vinduespuds, bilvask


Osmoseanlæg med pumpe UDEN tank, lavt spildvand, 80L/time, 2.850kr

Dette anlæg har pumpe, men ingen vandtank, hvilket sparer plads under køkkenvasken. Vandet kommer hurtigt ud af vandhanen. Pumpen kan køre 12 timer i træk (!) og skal derefter have 30 min. pause. Velegnet til drikkevand og akvarie. Drikkevand: Da anlægget spuler membranen i 18 sekunder, INDEN der kommer rent vand ud af vandhanen, anbefales det at fylde mange kander med vand hver gang, der laves renset vand.

   vinduespuds, bilvask

Osmoseanlæg med pumpe UDEN tank, lavt spildvand, 80L/time, med Quick Change filtre, 2.975kr

Samme som ovenstående blot med såkaldte Quick Chnage filtre, som er lidt dyrere, men meget lette at skifte, se videoen. Dette anlæg har pumpe, men ingen vandtank, hvilket sparer plads under køkkenvasken. Vandet kommer hurtigt ud af vandhanen. Pumpen kan køre 12 timer i træk (!) og skal derefter have 30 min. pause. Velegnet til drikkevand og akvarie. Drikkevand: Da anlægget spuler membranen i 18 sekunder, INDEN der kommer rent vand ud af vandhanen, anbefales det at fylde mange kander med vand hver gang, der laves renset vand.

   vinduespuds, bilvask
Du er velkommen til at ringe 34103030 for at få vejledning.


Var du tilfreds med siden, er du meget velkommen til at klikke "synes godt om" herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende tilbud og rabatter.


Copyright © 2011-2018 by Michael Maardt.
Du er på Rent-Postevand.dkKontaktNyhedsbrev • opdateret: 15. Jul. 2018