Opdateret: 16. Oct. 2018

Status efter syv år

17. sept. 2018: Der er gået 7 år siden 2011, hvor jeg startede dette projekt, og jeg har i de sidste måneder tænkt, hvad jeg vil i fremtiden. Specielt efter mine nylige 2 øjenoperationer, hvor jeg fik to 'nye øjne', er der sket meget. Disse to operationer har i bogstaveligste forstand været eye-openers. Jeg laver IKKE dette for primært at tjene penge. Det gjorde jeg heller ikke, da jeg lavede forlaget Knowware med edb-hæfter.

Jeg solgte 8 millioner hæfter og blev hurtigt millionær, men sandsynligvis kun, fordi jeg elskede, hvad jeg lavede, og der var stor MENING med det. Jeg nåede millioner af tyskere og viste, at man kunne lave et forlag anderledes, nemlig UDEN at tænke på profit og penge. Kort forinden havde jeg oversat en bog om, hvordan man SKABER penge.

Gud har givet mig skrive-gaver - og måske også talegaver, det vil vise sig ;-). Jeg skriver gerne. Jeg har siden 1995 lavet over tusind websider: Nogle af mine websites siden 1995.

Jeg har taget en beslutning om at 'sætte visse grænser' mht. mit tidsforbrug i kommunikationen med kunder og potentielle kunder. Jeg har efter egen opfattelse været meget gavmild med min tid siden 2011. Jeg har arbejdet næsten hver eneste dag og langt flere timer end hvad er 'normalt' for andre firmaer. Hvis du har modtaget mine efter nogles mening MANGE nyhedsbreve de sidste måneder, vil du vide, at de har været 'lidt anderledes'. Jeg gjorde det delvis for at finde ud af, hvor mange, der ville 'hænge på'. Nogle faldt fra, andre kom til. De fleste blev hængende ;-) tak for det.

Andre siger, at jeg skal ikke fortælle så meget privat/spirituelt, men jeg kan ikke lade være. Det fortalte jeg også, da jeg lavede KnowWare i 1995. Dengang var computerbøger 1) mega kedelige, 2) u-personlige og 3) dyre. Jeg forandrede alle disse 3 parametre til: billige, personlige og let forståelige. Derfor blev der købt så mange hæfter dengang. Jeg tror at på basis af min ide blev der solgt over 50 mio hæfter i Europa.

Det skal ikke være nogen hemmelighed længere, at jeg siden jeg var 18 har været interesseret i det spirituelle, det åndelige, delvis provokeret af personlige problemer. Kald det, hvad du vil. Jorden (Moder Jord) har hårdt brug for, at vi er nogle, der træder frem og begynder at HANDLE og TALE om, hvad der foregår og hvad vi kan gøre for at ændre tingenes tilstand. NU er min tid kommet ! Hvilket konkret betyder, at jeg forbereder mig på at tale til kamera.

Jeg vil OG KAN ikke gemme mit åndelige væsens "inderste" længere. Det længes efter at udtrykke sig, og jeg ved, at mange har det på samme måde. Vi skal IKKE være bange. Der er INTET at være bange for. Alle vore hjælpere støtter os. Vi skal mødes, ikke kun på sociale medier, men i den RIGTIGE virkelighed. Jeg vil tale om det. Hvis dette er fuldstændig gak for dig, so be it. Uanset hvad man kan mene om den MÅDE, som Mads Palsvig gør det på, har jeg meget meget stor respekt for, hvad han gør. Han risikerer jo at blive dræbt. Se hans hjemmeside og hans videoer her.

Hvis du endnu ikke har hørt noget om "spirituel udvikling" eller det "spirituelle", kan jeg anbefale at starte med disse tre bøger: "Conversations with God" af Neale Donald Walsch. Hvis du kan bare nogenlunde engelsk, vil jeg stærkt anbefale at læse dem på engelsk. De er skrevet på letforståeligt engelsk, ikke noget hokus pokus "New Age halleluja", meget dagligdags sprog.

I år 2.000 læste jeg ALLE tre bøger først en gang, så startede jeg forfra og læste alle tre bøger en gang til og så startede jeg forfra og læste alle tre bøger endnu engang, 3 gange i alt !! Så meget nyt og interessant stof er der i bøgerne. Jeg lavede stort set intet andet den sommer. Den danske oversættelse har med titlen Guddommelige samtaler totalt ramt ved siden. Jeg tror nok, at "Samtaler med Gud" var optaget, men alligevel. Tak til Neale for at være åben for disse 3 tekster/bøger. De er fremragende. Thank you Neale for these books. They are excellent. Senere viser jeg de bøger, som har inspireret mig.

Tekst og tale/video om

Jeg skriver videre og taler snart til kamera om mange ting, men fokus bliver i starten:

Hvad sker, når et barn vokser op i denne kultur? Psykologi, socialpsykologi, massehypnose (i DK bl.a. via Janteloven), mind control (skoler, uddannelsessystemet, mainstream media, TV, Disney, sociale medier Facebook, Instagram, Twitter), detox af både den fysiske og non-fysiske krop, sindet, de-programmings-metoder: diverse psyko-spirituelle-mental teknikker/metoder til frigørelse fra den mentale programmering, som barnet/mennesket har været udsat for, psykoterapi, meditation, New Age bevægelsen og dens ideologier osv.

Hvis du allerede er blevet overfaldet af Janteloven eller af tanker som 'konspirationsteorier', så husk lige. at for mange år siden erklærede den magthavende KIRKE, at Jorden var flad. Da nogle sagde, at de ved at undersøge sagen nærmere mente, at Jorden var rund, blev nogle af dem slået ihjel, andre blev kaldt for "konspirationsteoretikere". HUSK: Det er altid magthaverne, der har skrevet 'historien' og specielt den, der undervises i skolen og uddannelsessektoren. Ofte er 'sandheden' historisk og kulturelt betinget, og specielt betinget af magthavernes interesser. Kender du udtrykket 'Follow the money', som man ofte bruger for at finde den dybereliggende årsag til et komplex fænomen, hvor penge er involveret.

De KÆRLIGSTE tanker og hilsner, Michael Maardt


Abonnenter af nyhedsbrevet modtager regelmæssigt rabatkoder.

Copyright © 2011-2018 by Michael Maardt. Du er på Rent-Postevand.dkKontaktNyhedsbrev

W